DOLAR 32,2113
EURO 35,0185
ALTIN 2.502,59
BIST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C
Cts 22°C

Netflix Android için beklenen özelliği sundu! Netflix’in oldukça popülerleştiği bu dönemde kullanıcı deneyimi de ön plana çıktı. Android için Netflix…

22.04.2020
A+
A-

Corona virüsünden dolayı evde kaldığımız şu günlerde, aralıksız kullandığımız platformlardan biri de Netflix oldu. Peki ya, Netflix’te bir şey izlerken yanlışlıkla telefonunuzun ekranına hiç dokundunuz mu? Şovu duraklattınız mı yada daha da kötüsü, bütün bir bölümü yanlışlıkla atladınız mı?

Netflix bu konudaki sorunları kulak ardı etmedi. En azından Android kullanıcıları için sevindiren haber geldi. Popüler yayınlama akışı platformu, Android uygulamasındaki medya denetimlerine yeni bir ekran kilidi seçeneği ekledi. Bu seçenek, bir şey akışına başladığınızda Netflix kullanıcı arayüzünün sol daha aşağı tarafında beliriyor.

Ekran kilidi seçeneğine basıldığında, oynat / duraklat düğmeleri dahil tüm kullanıcı arayüzü kilitleniyor. Bu sayede de kazara ekrana dokunarak yapılan hatalı işlemler ortadan kaldırılmış oluyor. Kısa vakit içerisinde iOS kullanıcılarına da bu özelliğin gelmesi beklenirken, Netflix’in kullanıcı deneyimleri üzerine daha fazla çalıştığı ve farklı özelliklerle karşımıza çıkacağı da raporlarda vurgulanıyor.

Özellik aşamalı olarak kullanıcılara dağıtıldığı için daha önce cihazınıza ulaşmış olabilir. bununla beraber, demin cihazınıza gelmemiş ve kısa süre içerisinde gelecek de olabilir. Belirli aralıklarla son güncellemeleri denetim etmeniz üstünlük sağlayacaktır.

Netflix Belgeselleri YouTube’da yayınlanacak!
Netflix Belgeselleri YouTube’da yayınlanacak!

Corona nedeniyle de fazla kullandığımız Netflix, abonesi olmayanları sevindirecek. Bazı Netflix belgeselleri YouTube üzerinde yayınlanacak!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.