DOLAR 32,3310
EURO 34,6890
ALTIN 2.407,49
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

YouTube Dark Mode Android için çıktı!

30.07.2018
A+
A-

Google’ın Mart ayında resmi tanıtımını yaptığı karanlık modu, özellikle gece kullanımlarında, gözü yormamak adına tanıtılan önemli bir yenilik. Bu yenilik, tanıtımının ardından iOS işletim sistemli cihazlar için kademeli olarak kullanıma sunulmuştu. Android işletim sistemi için ise, uzun süredir beklenen güncelleme, Android kullanıcıları için de güncelleme yoluyla dağıtılmaya başlandı.

YouTube masaüstü sürümüne güncelleme!

YouTube masaüstü sürümüne gelen son güncelleme, dikey olarak çekilmiş videoların daha rahat bir şekilde izlenmesini sağlayacak.

Dağıtılan güncelleme sonrasında, YouTube uygulaması, yeni temanın geldiğini bildirim ile kullanıcıları haberdar ediyor. Karanlık mod ve standart mod arasında geçiş yapmak istediğinizde de, genel ayarlar kısmından da değiştirilebilecek.

Hem göz konforu hem de belirli oranda güç tasarrufu için kullanıma sunulan bu güncelleme ile video oynatıcı ve kanallar sekmeleri de güncellemeden nasibini alan kısımlar oldu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.