DOLAR 32,2230
EURO 34,7397
ALTIN 2.448,68
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 21°C

Huawei Mate 20 Lite işlemcisi doğrulandı!

17.08.2018
A+
A-
Google Pixel 3 XL çalışırken görüntülendi!

Google’un yeni amiral gemisi hakkında yeni sızıntılar yapılmaya devam ediliyor. Bugün yapılan sızıntıyla Google Pixel 3 XL tasarımı netlik kazandı!

Yapılan performans testi sırasında görünen Huawei’nin yeni orta segment telefonu, hangi işlemci ile geleceği belli oldu. Yeni model, Kirin 710 işlemcisinden gücünü alacak. TENAA tarafından yayınlanan rapordaki sonuçları incelediğimizde, yeni modelin günlük kullanımda sınıfının telefonları arasında oldukça iyi bir performans sergilediğini söyleyebiliriz.

Kirin 710 işlemcisiyle beraber kullanıcılara kaliteli bir deneyim sunmayı hedefleyen Huawei, rakipleri ile sıkı bir yarışın içerisine girmeye hazırlanıyor. Geekbench üzerinden 4 GB belleğe sahip olduğu görülen Mate 20 Lite, TENAA tarafından paylaşılan raporlardaysa 6GB belleğe sahip olduğu görülüyor.

Huawei Mate 20 Lite işlemcisi

Bir diğer iddia ise, yeni Mate 20 Lite modelinin iki farklı versiyonu olacağı ön plana atıldı. Ekrandan parmak izi okuma teknolojini bulunduran modeli ve klasik parmak izi okuyucusuna sahip olan model seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkması beklenen Mate 20 Lite, şimdiden kullanıcıların dikkatini çekiyor.

Yaşanan bu gelişme ile birlikte Huawei Mate 20 Lite’ın hangi işlemciyle geleceği netlik kazandığını söyleyebiliriz. Ancak, Huawei yetkilileri yayınlanan bu raporlar hakkında henüz resmi bir açıklama yapmadığının da altını çizelim.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.