DOLAR 32,3561
EURO 34,8758
ALTIN 2.404,53
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C

Elon Musk’ın çocuğuna verdiği ismin anlamı belli oldu Elon Musk çocuğuna verdiği isim ile dikkatler çekmiş ve X Æ A-12 Musk ne anlayış geliyor diye akıllarda…

07.05.2020
A+
A-

Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, yaptıklarıyla insanları şaşırtmaya devam ediyor. Çocuğunun doğumunu paylaşırken isim olarak “X Æ A-12 Musk” olarak açıklama baba Musk’tan sonra, ismin anlamı anlaşılmaya çalışmıştı. Çocuğun annesi, Elon Musk’ın sevgilisi Kanadalı şarkıcı Grimer insanların merakını giderecek paylaşımı yaptı. İsimdeki anlamı ortaya çıkardı.

Aşağıdaki tweet’i paylaşarak anlamları bildiren Grimes (Claire Elise Boucher), isimdeki anlamları teker teker belirtti. İlk olarak isimde yer alan “X” kısmının bilinmez değeri gösterdiğini belirtti.

Elon Musk çocuğuna verdiği ad içinde bulunan Æ için suni zekayla ilgili olduğunu gösteren Grimes, bu sembolün yapay zeka tarafından çoğu dile çevirisi yapılırken “sevgi” anlamı taşıdığını belirtti. Örnek olarak da Japoncayı verdi.

A-12 ise SR-17 jet uçağını temsilcilik ediyor. Silahsız, savunmasız yalnızca hız yeteneği yer alan uçağın, savaşta çok başarılı olduğu belirtildi. Fakat bu uçağın etkisi şiddet taşıyan bir başarı yok, tamamıyla mühendisliğiyle alakalı.

•X, the unknown variable ⚔️
•Æ, my elven spelling of Ai (love &/or Artificial intelligence)
•A-12 = precursor to SR-17 (our favorite aircraft). No weapons, no defenses, just speed. Great in battle, üçgenin taban olmayan kenarı non-violent ?
+
(A=Archangel, my favorite song)
(⚔️? metal rat)

— ꧁ ༒ Gℜiꪔ⃕es ༒꧂ ??? 小仙女 (@Grimezsz) May 6, 2020

Ayrıca isimdeki “A”‘ için, baba Musk’ın en sevdiği şarkı “Achangel” için gönderme olabileceği belirtildi.

X Æ A-12 Musk ile birlikte Elon Musk’ın, 7. çocuğu olmuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.