DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

PewDiePie, Başka YouTuber’larla Çalışmaktan Neden Nefret Ettiğini Açıkladı

18.11.2020
A+
A-

YouTube ve diğer sosyal medya platformları, kendi yıldızlarını da zaman içerisinde yarattı. Bu yıldızların en büyüklerinden biri de PewDiePie olarak bilinen İsveçli Felix Kjellberg oldu. Ünlü isim son yayınladığı videoda oldukça samimi itiraflarda bulundu.

107 milyon abonesi bulunan yayıncı, platformda geçirdiği yıllar içerisinde de pek çok farklı isimle ortak çalışmalara imza attı. Bu çalışmaların hepsi arka planda neşe dolu şekilde hazırlanmadı, bir konu ise yıldız ismi illallah ettirmiş gibi duruyor.

PewDiePie’ın çalışmaktan haz etmediği isimler

PewDiePie

Geçmiş röportajlarında diğer yayıncılarla çalışmayı sevdiğini ifade eden yayıncının bu fikri görünüşe göre tüm yayıncıları kapsamıyor. PewDiePie’ın beraber çalıştığı isimler arasında Twitch yıldızı Imane “Pokimane” Anys ve eski rapçi Logic gibi isimler de yer alıyordu.

PewDiePie öncelikle kendisine doğrudan ulaşmak yerine başka aracılar veya menajerini kullananları doğrudan reddettiğini söylüyor. İsveçli yıldız, birlikte bir çalışma yapmak isteyenlerin öncelikle kendisine erişmesini istiyor. 

PewDiePie, işin amatör yanını hala korumak istiyor. Ajanslar ya da aracılar üzerinden ulaşımı ise daha “şirket işi” bulduğunu ifade ediyor. Hatta birlikte çalışmanın “kendisi için iyi olacağını” söyleyen menajerlerle de dalga geçiyor.

PewDiePie yayınları devam edecek

PewDiePie YouTuber

İsveçli YouTuber, daha önce yayınladığı bir videoda da aslında içine kapanık bir yapısı olduğunu söylemişti. Videoda da bu konuyla ilgili bir şaka yapıyor. Ünlü yayıncı kendini zaman zaman “sosyal açıdan garip” olarak da tanımlıyor.

PewDiePie, geçtiğimiz mayıs ayında Google ile özel bir yayın anlaşması yapmıştı. Ünlü ismin canlı eğlence alanına geçişi büyük başarı kazandı. Ünlü YouTuber dünyanın en çok izlenen yayıncılarından biri olmaya da devam ediyor. Bakalım PewDiePie bundan sonra başka hangi isimlerle birlikte çalışmalara imza atacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.