DOLAR 32,3541
EURO 34,8051
ALTIN 2.395,25
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Yükselişte Olan Dogecoin ve Meme Coin İlişkisi

Yükselişte olan Dogecoin ve diğer meme coin’ler arasındaki ilişki inceleniyor. Kripto para dünyasındaki trendlere ve yatırım fırsatlarına dair bilgiler burada!

19.04.2024
A+
A-

Geniş bir takipçi kitlesine sahip olan bir analist, Dogecoin’in yükselişe geçmesi durumunda başka bir meme coin’in de bu ivmeden faydalanabileceğine inanıyor. Analist ayrıca, lider altcoin Ethereum’un Bitcoin karşısında güç kazanacağını öngörüyor. Analist, son olarak lider kripto para Bitcoin’in durumunu da değerlendiriyor.

Inmortal: DOGE Pompalarsa FLOKI de Onu Takip Eder!

Inmortal: DOGE Pompalarsa FLOKI de Onu Takip Eder!

Kriptokoin.com‘dan takip ettiğimiz üzere, kripto para piyasası dalgalı bir seyir izliyor. Lider kripto para Bitcoin, 60 bin dolar seviyesini gördükten sonra 65 bin dolara kadar yükseldi. Ancak halving etkinliğine saatler kala ivmesini korumakta zorlanıyor. Bu durum piyasayı genel olarak etkiliyor. Traderlar ve yatırımcılar ise geleceğe yönelik hazırlıklarını sürdürüyor. Inmortal takma adını kullanan analist, Floki’nin (FLOKI) “DOGE Günü” olarak adlandırılan 20 Nisan’da yükselebileceğini dile getiriyor. Analist, “4/20’de DOGE yükselecek mi? Eğer öyleyse, FLOKI de onu takip edecek. Onay 0,00016’nın üzerinde.” şeklinde konuşuyor.

  • Grafiğe göre analist, 0,00016 dolar seviyesini destek haline getirirse FLOKI’nin yükselişini doğrulayacağını belirtiyor.
  • Şu anda FLOKI, günlük bazda %1,4 artışla 0,000141 dolardan işlem görüyor. Haftalık bazda ise %23,5 değer kaybettiği görülüyor.

Analiste Göre Lider Altcoin Ethereum’un Durumu

Analiste Göre Lider Altcoin Ethereum'un Durumu

Piyasadaki son gelişmeleri değerlendiren Inmortal, Ethereum’un (ETH) Bitcoin karşısında önemli bir kırılma noktasına geldiğini öngörüyor. Analist, “Tam dip seviyesini tahmin etmek kolay olmayabilir ancak bu gerekli de değil. Bu düşük seviyenin dip oluşumu olduğunu kesin olarak söylemiyorum, ancak yapılar ve genel hissiyat bunun dip olabileceğini gösteriyor. Endişelenmeye gerek yok, 0,055 BTC’nin üzerine çıkacağız.” ifadelerini kullanıyor.

  • ETH/BTC paritesi şu anda 0,048 BTC (3.066 dolar) seviyelerinden işlem görüyor.

Bitcoin Piyasasının Durumu

Bitcoin Piyasasının Durumu

Son olarak Inmortal, lider kripto para Bitcoin’in piyasanın dip noktasına ulaştığı izlenimini verdiğini belirtiyor. Analist, BTC’nin durumu hakkındaki düşüncelerini şu şekilde paylaşıyor: “Belki başka bir yükseliş görebiliriz, belki de göremeyiz ancak durum dip seviyesine işaret ediyor gibi görünüyor. Boğa ayrışması var! Fiyat düşük aralıkta (tüm zamanların en yüksek seviyesinden %19 aşağıda). Düşüş trendi hızlanmıyor.”

  • Bitcoin, gün içinde sert hareketler yaşadı. 59.600 dolara kadar geriledikten sonra 65.480 dolara kadar yükseldi. Şu anda ise 64.640 dolardan işlem görüyor ve günlük bazda %1,5 artış gösteriyor.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.