DOLAR 32,2141
EURO 34,9984
ALTIN 2.499,23
BIST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
23°C
Parçalı Bulutlu
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 23°C
Cum 23°C

Galaxy S9, iPhone X’u tahtından etti!

01.03.2018
A+
A-

DisplayMate, Samsung’un yeni telefonu ile ilgili raporunu açıkladı. DisplayMate’in laboratuvar test ve ölçüm kategorilerinin tümünde en iyi dereceyi alan ilk ekranGalaxy S9 ekranı oldu. Böylece geçtiğimiz yıl iPhone X’a ait olan en iyi ekran ödülünün yeni sahibi S9 oldu.

DisplayMate geçen yıl iPhone X’un ekranını en iyi performans gösteren akıllı telefon ekranı olarak tanımlamıştı. Sitenin bu değerlendirmeyi yapmasında Apple’ın OLED donanımını süper hassas, yüksek performanslı ve muhteşem ekrana dönüştüren hassas ekran kalibrasyonu etkili olmuştu. DisplayMate, bu sebeple Samsung’u iPhone X’da kullanılan olağanüstü OLED ekran donanımının geliştirilmesi ve üretimi için tebrik etmişti.

Samsung Galaxy S9 ön inceleme!

Samsung Galaxy S9 ön inceleme videomuz yayında! Samsung, bugün düzenlediği Unpacked 2018 etkinliği kapsamında yeni amiral gemisi Galaxy S9 modelinin duyurusunu gerçekleştirdi.

Bu yıl da yine Samsung’un ürettiği bir ekran liderliği ele geçirdi. S9, en yüksek mutlak renk doğruluğu, en yüksek ekran parlaklığı, en büyük doğal renk gamutu, en yüksek kontrast oranı ve en düşük ekran yansıması özellikleri ile dünyanın en iyi telefon ekranı oldu. Bununla birlikte S9’daki 2960×1440 panelin Galaxy S8+ ve Galaxy Note 8‘de bulunan güç verimliliğine sahip olduğu belirtildi.

DisplayMate, S9’un 5.8 inçlik ekranın renk hassasiyetinin bütün akıllı telefonlardan daha iyi olduğunu açıkladı. 2.960 x 1.440 piksel çözünürlüklü (570 ppi) Super AMOLED ekranın parlak durumlardaki okunabirlik seviyesi (%, 4.4 yansıtma seviyesi) ile rekoru ele geçirdiği belirtildi.

:: DisplayMate’in test sonuçları hakkında ne düşünüyor sunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.