DOLAR 32,4376
EURO 34,7889
ALTIN 2.448,85
BIST 9.933,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Yeni Mercedes C serisi iç tasarımı görüntülendi

24.08.2019
A+
A-

Son yıllarda Mercedes, A serisinden S serisine kadar tüm modellerinde hemen hemen aynı iç tasarımı dilini kullanma yoluna gitmişti. Şirket bu anlayışı yeni nesil Mercedes modellerinde de sürdürecek gibi gözüküyor.

Geçtiğimiz günlerde sızdırılan yeni nesil Mercedes S serisinin iç tasarımına oldukça benzer bir tasarıma sahip olan yeni Mercedes C serisi iç tasarım detayları ile segmentinde çıtayı yükseltecek gibi gözüküyor.

Tesla’dan hız tutkunlarını sevindiren güncelleme

Araçlarının otomatik pilotunu iyileştiren ve pil performansını artıran Tesla hız tutkunlarını sevindiren bir güncelleme yayınladı. İşte güncellemenin Model S ve X’te sağladığı avantaj!

Eğimli bir konsol üzerine yerleştirilmiş geniş dokunmatik ekran ile karşımıza çıkacak olan yeni C serisi, Audi’nin tasarım diline oldukça benzer hatlara sahip.

Neredeyse bütün seçenekleri dokunmatik olan konsol otomobile farklı bir hava katmayı başarmış. En yakın rakibi BMW 3 Serisi, iç dizaynı nedeniye eleştirilerin hedefi olmuştu. Mercedes’ten gelen bu tasarım atağı, BMW satışlarını etkileyebilir.

2021 yılından önce yollarda göremeyeceğimiz yeni C serisi, dış tasarım detayları da şaşırtabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.