DOLAR 32,3452
EURO 34,9193
ALTIN 2.400,05
BIST 10.203,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Google Stadia fragmanı yayınlandı Google Stadia fragmanı resmen yayınlandı. Fragmanda Google Stadia’ya ait son bilgiler ve bütün özellikleri…

21.11.2019
A+
A-

Stadia‘nın satışa çıkmasından sonra yayınlanan iki dakikalık fragmanda, yeni nesil oyun sistemine ait özellikler yer alıyor. Stadia için sadece en yeni, mantıklı meydan okumalarının olduğu, akıl almaz absürt oyunların yer aldığı bir platform olarak bahsediliyor. Dünyada bu özelliklere sahip olan tek platformun da Stadia olduğu söylenirken konsol ve kutular olmadan oyun oynamanın rahatlığından söz ediliyor.

Sadece elektrik kaynağına ihtiyaç duyulduğunu söyleyen fragman, herhangi yer işgali ve koku olmadan oyunun oynanabileceğini işaret ediyor. 4K 60 FPS‘ye kadar görüntü kalitesinin desteklendiği belirtilirken, en yeni oyunların da Stadia’da bulunduğuna dikkat çekiliyor. Oyunları oynamak için indirme ve güncelleme yapmak gerekmediği için kazanılan zamanın oyun oynamak için kullanabileceği belirtiliyor.

Farklı cihazlardan oynanabilme imkanı bulunan yeni nesil oyun sistemi için en çok merak edilen konu ise sahip olduğu kaynak gücü. Oyuncuların, oyunlarını oynarken herhangi bir kopma ya da yavaşlama yaşayıp yaşamayacağı merak ediliyor. Bunu cevaplandırmak için de Stadia’nın nasıl bir sunucu yapısında olduğu da videoda gösterilirken, Google‘ın sahip olduğu yüksek sayıdaki sunucu dikkat çekiyor.

İşte yayınlanan o video:

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.