DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

2000’li Yılların Ünlü Rock Grubu Kurban Geri Dönüyor: Tarih Verildi

04.08.2022
A+
A-

Türkiye’nin ünlü müzik gruplarından biri olan Kurban, ilk olarak 1995 yılında Outside ismiyle kurulmuştu. Grup, 1997 yılında ismini ‘Kurban’ olarak değiştirmiş ve ülkemizde ismini duyurmaya başlamıştı. 2005 yılında ayrılıp 2006’da tekrar bir araya gelen grup, 2017 yılına kadar da aktif olarak müzik yapmaya devam etmişti.

2000’li yıllarda gençliğini geçiren birçok vatandaşın sevdiği gruptan şimdi de yepyeni bir açıklama geldi. Grubun resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamalarda, hayranları sevindirecek bir haber verildi.

‘Gülümse’ isimli şarkı 5 Ağustos’ta geliyor

Ünlü grup, resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı bir açıklamayla yakın zamanda şarkı çıkaracağını duyurdu. Açıklamada, “Gülümse” isimli parçanın 5 Ağustos 2022 Cuma günü tüm dijital platformlarda yayınlanacağı ifade edildi. Şarkının paylaşımı Sony Music Türkiye hesaplarından da yapıldı.

Grubun tamamen geri dönüp dönmeyeceği ile ilgili bir bilgi bulunmadığını; şarkının daha önce yayınlanmayan bir şarkı olduğunu da belirtmeden geçmemek gerek. ‘Gülümse’ isimli şarkı normalde 2018 yılında çıkacaktı. Ancak Kurban’ın, solist Deniz Yılmaz’ın müziği bırakma isteği üzerine 2017 yılında ayrılması sonrasında yaşanan anlaşmazlıklar sonucu bu şarkı çıkışını yapamamıştı.

Gelen yeni haberler ise birçok hayranın sabırsızlıkla beklediği şarkının önümüzdeki günlerde bizlerle buluşacağını gösterdi. Peki siz Kurban grubundan gelen bu haber ile ilgili ne düşünüyorsunuz?  Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.