DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 22°C

Kripto Piyasasında Yeniden Canlanma

Kripto piyasasında yaşanan son gelişmelerle birlikte yeni bir canlanma dönemi başlıyor. Bitcoin, Ethereum ve diğer kripto paraların değer kazanma potansiyeli artıyor. Detaylar için tıklayın.

02.05.2024
A+
A-

Kripto para piyasası dünkü düşüşün ardından toparlanmaya başladı. Bitcoin 59 bin dolar seviyesine yükselirken, altcoin’ler de genel olarak yükseliş gösterdi.

Coinbase’den 3 Altcoin’e Liste Müjdesi

Önde gelen kripto borsası Coinbase’in vadeli işlem kolundan 3 altcoin için liste müjdesi geldi. AR, HBAR ve THETA için sürekli sözleşme ticareti başlatılacağı duyuruldu.

AR, HBAR ve THETA Vadeli İşlem Listesi

Coinbase International Exchange, Arweave, Hedera ve Theta sürekli vadeli işlemlerini destekleyeceğini duyurdu. AR-PERP, HBAR-PERP ve THETA-PERP piyasalarının açılışı 9 Mayıs’ta TSİ 12:30’da gerçekleşecek.

Altcoin Fiyatlarındaki Tepkiler

AR tokeni, Coinbase duyurusunun ardından olumlu bir tepki göstererek fiyatını 33 dolara çıkardı. HBAR fiyatı değişmezken, THETA hafif bir artış yaşadı.

JPMorgan’dan Kripto Piyasası Analizi

JPMorgan'dan Kripto Piyasası Analizi

Wall Street devi JPMorgan, olumlu katalizörlerin eksikliği ve bireysel yatırımcıların satışları nedeniyle kripto para piyasalarına karşı temkinli duruşunu koruduğunu belirtti. Banka, Nisan ayında bireysel yatırımcıların kripto ve hisse senedi varlıklarını sattığını açıkladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.