DOLAR 32,2289
EURO 34,6538
ALTIN 2.395,97
BIST 10.248,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 19°C
Pts 20°C

Beş kameralı Nokia 9 bataryası ortaya çıktı!

15.09.2018
A+
A-

HMD Global’in yeni amiral gemisi modeli Nokia 9 uzun süredir beklenilen akıllı telefonlar arasında yer alıyor. Yeni modeller tanıtılmasına rağmen bu model ile ilgili adım atılmaması cihazın çıkmayacağı düşüncesini oluşturmaya başlamıştı. Fakat bu model hakkında sonunda somut gelişmeler yaşanmaya başladı.

Beş kameralı Nokia 9 ile ilgili yeni detaylar geldi. Bugün paylaşılan görsel ile birlikte Nokia‘nın beş kameralı amiral gemisinde yer alacak olan bataryanın boyutu da belli oldu.

Sızdırılan görselle birlikte yeni amiral gemisi 4.150 mAh‘lik bir batarya ile besleneceğini görmekteyiz. Eylül ayı içerisinde tanıtılması beklenen beş kameralı Nokia 9, oldukça iddialı geliyor.

NokiaPoweruser adlı kullanıcı tarafından yapılan sızıntı ile birlikte amiral gemisi canlı bir şekilde görüntülendi. Görselle birlikte son zamanlarda iddia edilen beş kamera kurulumu tasarımı yeninden sergileniyor. Ayrıca NokiaPoweruser, paylaşmış olduğu görselde beş kameralı amiral gemisinin 4.150 mAh‘lik bir batarya ile geleceğini de iddia ediyor.

Paylaşılan raporda, TA-1094 model numarası ile görünen Nokia 9‘un geçtiğimiz Mayıs ayında gün yüzüne çıkartılması planladığı belirtiliyor. Fakat yeni modelde yer alacak olan beş kamera kurulumunun geliştirme sürecini yavaşlatmasından dolayı, bu ay içerisinde yeni modelin gün yüzüne çıkartılması tahmin ediliyor.

Snapdragon 845 işlemcisinden güç alacak olan amiral gemisi ise ekrana entegre parmak izi okuyucusuna sahip olacak. Kamera konusunda da kullanıcıların gönlünü feth edecek olan Nokia’nın yeni telefonu, beşli arka kamera kurulumuyla geleceği bugün sızdırılan raporlar ile birlikte yeniden gün yüzüne çıkartıldı. Android Pie ile kutudan çıkacağı ön görülen modelin önümüzdeki aylarda resmiyet kazanması bekleniyor.

Henüz HMD Global, ortaya çıkan bu söylentiler hakkında resmi bir açıklama yapmadığının altını çizmekte fayda var. Yetkililerin ilerleyen günlerde yeni amiral gemisi hakkında gereken açıklamaları yapması ön görülüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.