DOLAR 32,3660
EURO 34,7794
ALTIN 2.410,07
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

UE BOOM koltuğu UE BOOM 2’ye devretti

08.09.2019
A+
A-

Ultimate Ears markasının UE BOOM ile başlayan macerası ikinci nesil ile devam ediyor. Ultimate Ears UE BOOM 2 özellikleri ile dikkat çeken bir Bluetooth hoparlör modeli.

IPX 7 sertifikası ile suya dayanıklı olan hoparlör aynı zamanda 15 metreye kadar yükseklikte düşmeye de dayanıklı olarak karşımıza çıkıyor. 360 derece hoparlör olan UE BOOM serisinin devamı olan UE BOOM 2’nin tabii ki önceki nesline göre bazı avantajları var. Bunlardan biri yüzde 25 daha fazla ses gücü sunması. Ayrıca, 30 metreye kadar olan kablosuz bağlantı mesafesi

15 saatlik pil ömrü sunan Ultimate Ears UE BOOM 2, üzerindeki dokunmatik kontrol özelliği sayesinde telefona dokunmadan şarkıları değiştirmeye olanak sağlıyor.

360 derece ses sisteminin devam ettiği yeni seri de iOS ve Android uygulamalarına sahip. Bu uygulama sayesinde UE BOOM 2 diğer Ultimate Ears hoparlörleriyle de eşlenebiliyor. Telefona kurulan uygulama ile telefon bir kumanda görevi de görüyor.

Uygulama aracılığıyla kablosuz olarak yeni güncellemeler gönderilen UE hoparlörlerin özellikleri de zaman için de artacak gibi görünüyor.

199 euroluk fiyat etiketine sahip olan hoparlörün nar çiçeği, beyaz, siyah, yeşil ve tropik (turuncu-mor) renk alternatifleri bulunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.