DOLAR 32,2094
EURO 34,8025
ALTIN 2.428,53
BIST 10.172,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 20°C
Cum 22°C

Samsung Galaxy S9 serisinde ilginç kamera kararı!

23.12.2017
A+
A-

Tanıtım tarihinin yaklaşmasıyla birlikte artan sızıntılar nedeniyle Galaxy S9 ailesi kendisine gündemimizde daha sık yer bulmaya başladı.

Olixar ve MobileFun’ın yayınladığı Galaxy S9 modelleri için tasarlanan kılıflar, yeni modellerin tasarımını bütünüyle ortaya koydu. Genel itibariyle Galaxy S8+ ailesine benzerlik gösteren tasarımda ekran kasa oranı artarken en büyük fark ise arka tarafta gerçekleştiriliyor.

Bir önceki modelde çok eleştirilen parmak izi sensörünün yeri değiştirilirken Samsung’da kamera konusunda Apple’ın izinden gitmeye karar veriyor. Sizlerinde bildiği üzere iPhone 7 ve iPhone 8 ailesinde Plus modellerinde çift kameraya yer veren Apple, düz modellerde ise tek kamera kullanmayı tercih etmişti.

Galaxy Note 8 ile birlikte çift kamera kullanmaya başlayan Samsung ise Apple ile aynı stratejiyi izleyerek Galaxy S9 modelinde tek kamera Galaxy S9+ modelinde ise çift kameraya yer verecek.

Bir süredir gündemde olan bu iddia, ortaya çıkan son sızıntılarla artık kesinlik kazandı diyebiliriz. Elbette bunu dememizde Olixar’ın günümüze kadar Samsung tasarımları konusunda hiç ıskalamamış olmasınında büyük payı var.

Galaxy S9 ailesi

Pil ve ekran boyutu ve tabi ki fiyat konusunda da birbirlerinden farklılaşacak olan iki modelin resmi tanıtımının ise 28 Şubat tarihinde gerçekleşmesi bekleniyor.

:: Sizce Samsung’un kamera konusundaki bu kararı doğru mu? Galaxy S9 ailesinin tasarımlarını nasıl buldunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.