DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

NİHAL CANDAN İçin Boğaz’da Anma: Ablasının Adı Lazer Işıklarıyla Köprüye Yansıdı

NİHAL CANDAN için Boğaz’da anma: Ablasının adı lazer ışıklarıyla köprüye yansıdı. Etkileyici anlar ve güvenli, saygılı duygu dolu bir anma

22.02.2026
A+
A-

İstanbul Boğazı üzerinde düzenlenen anma, Bahar Candan’ın ablası Nihal Candan’a olan özlemini bir kez daha gündeme taşıdı. 21 Haziran 2025 tarihinde hayatını kaybeden Nihal için gerçekleştirilen anmada, Köprüye yansıyan lazer ışıklarıyla ablasının ismi zarifçe yazıldı.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün gövdesinde yeşil ışıklar halinde beliren “NİHAL CANDAN” yazısı, köprüyü geçen sürücüler ve kıyıdan izleyen vatandaşlar tarafından dikkat çekti. Bahar Candan, bu görsel dokunuşla kayıp yakınlarına duyduğu özlemi bir kez daha toplumla paylaşmış oldu.

Hastalığına rağmen yılmadan mücadele eden Nihal Candan, anoreksiya nervoza ile uzun süredir mücadele ediyordu. Türkiye’nin öne çıkan sosyal medya fenomenlerinden biri olan Nihal, “Bu Tarz Benim” yarışmasıyla adını duyurmuş, maalesef zorlu hastalıkla 30 yaşında aramızdan ayrıldı. Detaylar Elif Yeşil ve Haberler.com tarafından aktarıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.