DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C

Galaxy Note 9 özellikleri ve test sonucu belli oldu!

11.05.2018
A+
A-

Galaxy Note 8‘den sonra nasıl bir model olacağı merakla beklenen Galaxy Note 9, teknik özelliklere baktığımızda beklenilenden çok da farklı bir model olmayacak gibi gözüküyor.

Tıpkı Galaxy S9 ailesinde olduğu gibi ABD modelinde Snapdragon 845, diğer modellerde de Exynos 9810 işlemciyle gelecek olan Galaxy Note 9, performans olarak Galaxy S9 Plus‘a benzeyecek. Tıpkı S9 Plus modelindeki gibi Note 9, 6 GB RAM ile gelecek. Geekbench’in yapıldığı test ortamında Android 8.1 Oreo işletim sisteminin çalıştığı görülüyor.

Donanım tarafında kısacası, nasıl Galaxy Note 8 ile Galaxy S8+ Plus arasında çok büyük farklılıklar yoksa, Galaxy S9 Plus ile Galaxy Note 9 arasında çok ciddi donanım farklılıkları görmeyeceğiz.

Galaxy Note 9, Note 8’e ve S9+’a göre ne kadar farklı olacak?

Galaxy Note 9, Note 8‘e göre yenilenen işlemci ve Galaxy S9+ modelinde gördüğümüz f/1.5 – 2.4 arası değişken diyafram değerine sahip kamera ile gelecek.

Galaxy Note 9‘un en çok merakla beklediğim noktası ise bataryası. Artık Android tarafında üreticiler özellikle Huawei, 4000 mAh seviyesinde modeller çıkartmaya başladılar. Samsung’un da üst seviye modellerinde artık 3500 mAh batarya barajını geçmesi gerekiyor.

Teknik özellik noktasında ve performans testlerine baktığımızda Galaxy Note özellikleri eklenmiş, Galaxy S9+ modeli olacak gibi görünen Galaxy Note 9, bakalım başka sürprizler yapacak mı? Peki sizin yeni modelle ilgili beklentileriniz neler? Yorum yazarak, görüşlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.