DOLAR 32,2831
EURO 34,8008
ALTIN 2.408,08
BIST 10.287,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C

Teknoloji ürünlerinde KDV indirimi başladı

19.09.2018
A+
A-

Tatillerin başladığı şu günlerde yolculuklara eşlik edecek bluetooth ve çeşitli kulaklık seçenekleri, tatilde çekilecek onlarca güzel fotoğrafı ölümsüzleştirecek, anında baskı veren fotoğraf makineleri, cep telefonu hafızalarının yetersiz kaldığı durumlarda kullanılabilecek USB bellekler ve harici diskler, akşamüstü yemek öncesi küçük bir oyun molası vermek isteyenlere yönelik oyuncu ekipmanları ve tüm bilgisayarlar, KDV’si Bizden’de Hepsiburada müşterilerine sunuluyor.

 

Hepsiburada’nın başlattığı KDV’si Bizden kampanyası kapsamında, taşınabilir diskler, bilgisayarlar, kablolu ve kablosuz kulaklar ve daha pek çok ürünü KDV olmadan satın alabilirsiniz.

Kampanyadan faydalanmak için satın alacağınız ürün veya ürünlerin satıcısının Hepsiburada olması gerektiğini de hatırlatalım. Tablet kategorisindeki ürünler de bu kampanya kapsamında yer alıyor. Bu kampanyanın dikkat çeken bazı ürünlerini sizlerle paylaşıyoruz. KDV’si Bizden kampanyasındaki tüm ürünlere, yukarıdaki görsele tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Hepsiburada KDV’si Bizden Kampanyası başladı!

Kampanya dahilinde laptop, All in One, masaüstü ve gaming laptop modelleri sizleri beklerken, indirimler sadece bu ürünlerle sınırlı değil. Yazıcılar, kulaklık modelleri, projeksiyon cihazları, klavye/mouse modelleri gibi çevre birimlerinde de bu indirimler geçerli.

Bilgisayarlarda KDV indirimi

Son olarak PC toplamak isteyenler de düşünülmüş. Anakart, işlemci, bellek ve bilgisayar kasası gibi ürünlerde de yüzde 18 KDV indirimi uygulanıyor. Kampanya, 19 Eylül tarihinde başlıyor ve 20 Eylül gece yarısına kadar devam edecek.

Kampanya sayfasına ve indirimdeki ürünlere yukarıdaki görsele tıklayarak ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.