DOLAR 32,3596
EURO 34,8026
ALTIN 2.397,41
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Steam’de en iyi 20 TL altı oyunlar – 28 Temmuz En iyi 20 TL altı oyunlar listesinde bu hafta da sizinleyiz. Steam bu hafta da 20 TL altı oyunlar için…

28.07.2020
A+
A-

Bu hafta listede yer alan oyunlar aksiyon, macera, strateji, RP, simülasyon ve bulmaca türünde kendisini gösteriyor. Yapılan indirimlere bakıldığında da oranların yüzde 25 ile yüzde 85 arasında oluğu görülüyor. Güncel oyun fiyatları incelendiğinde listede yer alan oyunların oldukça uygun fiyatlı olarak kendisini gösterdiği görülüyor. Dilerseniz oyunların mağaza sayfalarına da ilgili başlık altından ulaşabilirsiniz.

Şimdi bir aksiyon ve macera oyunu ile listeye başlayalım.

Tannenberg

Birinci Dünya Savaşı temasıyla kendisini gösteren Tannenberg, normal satış fiyatı olan 39 TL’den yüzde 50 indirim aldı. Oyun bu indirimle birlikte 19,50 TL olarak oyuncularla buluşuyor. Bununla birlikte oyuncular için belirlenen son indirim tarihi ise 30 Temmuz olarak kendisini gösteriyor. Oyun, Steam üzerinde oyunculardan “çok olumlu” derecede yorumlar aldı.

Oyunda Birinci Dünya Savaşının Doğu Cephesi konu ediniyor. Dünyanın içinde olduğu en büyük savaşların ilki olarak görülen bu savaşta, oyuncular 64 oyunculu harekat deneyimini yaşayacak. Stratejinin önemli olduğu oyunda düşman hattını ele geçirmeli ya da kendi bölgenizi savunmalısınız.

1 2 3 4
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.