DOLAR 32,5093
EURO 34,8669
ALTIN 2.484,84
BIST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

Xiaomi’nin muhtemelen bilmediğiniz ilginç ürünleri Xiaomi bir süredir ürün gamının çeşitliliği ile birçok alanda adının duyurulmasını sağlıyor. Bir teknoloji…

07.04.2020
A+
A-

Bunun avantajları olduğu gibi dezavantajları da bulunuyor. Yine de Xiaomi’nin hem çok kişinin bilmediği hem de asıl ilginç ürünlerinin satışını yaptığı Youpin platformu bugün bizim de yazımızın gündem konusu olacak düzeyde çeşitli.

Öncelikli Youpin tıpkı Kickstarter ve Indiegogo gibi platformlara benziyor. Kitle fonlaması sistemiyle çalışan sistemde ürünlerin satışı da yapılıyor. Söz konusu sistem içinde ise karşımıza çok amaçlı akıllı pişirme tencerelerinden tutun da hem el kurutma makinesi hem de saç kurutma makinesi olabilen cihazlar bile çıkıyor.

Hatta biz de daha önce Youpin platformundan çıkma iki farklı ürünün haberini sizler için hazırlamıştık: Bunlardan birisi Corona virüsü sonrası fonksiyonlu akıllı maskenin ortaya çıkmasıydı. Oldukça faydalı duran ürünün Xiaomi Youpin imzalı olduğunu aktarmıştık. Bunun yanında oldukça ilginç bir ürün olan saç dökülmesini önleyen başlık yine Youpin imzasıyla karşımıza çıkmıştı. İşte Xiaomi Youpin’de muhtemelen bilmediğiniz ilginç ürünler….

1 2 3 4 5 6
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.