DOLAR 32,2660
EURO 34,7909
ALTIN 2.406,29
BIST 10.291,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C

LG OLED konusunda dünyada bir ilke imza attı!

01.01.2018
A+
A-

OLED panellerin LCD’ye göre birçok avantajı bulunuyor. LG yetkilileri, OLED teknolojisinde arkadan aydınlatma ihtiyacı olmadığı için 88 inç gibi devasa büyüklüklerde oldukça ince paneller üretebildiklerini dile getiriyorlar.

LG Display’in Genel Müdür Yardımcısı In-Byung Kang, dünyanın ilk 8K OLED ekranı konusunda bu seviyeye gelmenin 8K dönemi için bir kilometre taşı olduğunu belirtirken, OLED’in heyecan verici bir potansiyele sahip olduğunu ve enerji tüketimini ciddi oranda düşürdüğünü belirtiyor.

OLED henüz oldukça yeni nesil bir teknoloji. Bu nedenle LG Display, araştırma ve geliştirme çalışmalarını OLED üzerinde yoğunlaştırıyor. Böylece müşterilere ve pazarlara yeni nesi ürünler sunulması hedefleniyor.

8K için Yeni Uydu Fırlatacağız!

Bu akşam yayınlanacak olan Fenerbahçe – Ajax maçının 4K yayınlanmasının arka planında Türksat ve yeni teknolojileri var. TRT ve Samsung ile birlikte gerçekleştirilen etkinlikte, Türksat AŞ Genel Müdürü Prof. Dr. Ensar Gül’e izleyicilerin beklediği en net görüntünün nasıl ulaştırıldığını, uydudan daha …

LG bu devasa ekranı CES 2018’de sergileyecek, ama fiyatı ve satış tarihi hakkında hiç bir bilgi yok. Ancak, genellikle bu tür ürünlerin tüketiciye hazır bir üründen ziyade konsept olduğunu unutmamak gerekiyor.

:: LG Display tarafından geliştirilen bu ürünler hakkında ne düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.