DOLAR 32,5168
EURO 34,7889
ALTIN 2.421,88
BIST 9.721,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Steam’de 20 TL altı en iyi oyunlar – 31 Mart Steam 20 TL altı en iyi oyunlar listemizde bu haftaki oyunlarla birlikteyiz. Steam bahar indirimleri…

01.04.2020
A+
A-

Bu hafta 6 oyunu sizin için derledik. Oyunlar birçok farklı kategorilerden seçildi. Oyunlar arasında, Steam‘in en çok oynananlar listesinde yer alan oyunlar da bulunuyor. Listedeki oyunlar satış fiyatına en az yüzde 50 indirim aldı. Yüzde 75 oranında indirim uygulanan oyunlar da bahar indirimleri kapsamında oyuncuları bekliyor.

Euro Truck Similator 2

Sevilen simülasyon oyunu Euro Truck Similator 2, yüzde 75 indirimle satışa çıktı. Normal satış fiyatı 39 TL olan oyun şu anda 9,75 TL ile satışta. Oyunun kendisiyle birlikte bazı DLC’lerinde de indirim yapıldı. ETS 2 Essentials paketi, oyunun kendisiyle birlikte Going East ve Scandanavie DLC’leri ile 28,68 TL ile satışta.

Oyunda kendi nakliye firmanızda çalışarak Avrupa genelinde garaj sistemi kurmayı amaçlıyorsunuz. Ayrıca firmanız için kamyon ve şoförleri çalıştırabilir, dorse de satın alabilirsiniz.

Dying Light

Dying Light‘ta zombiler tarafından istila edilmiş dünyaya hayatta kalmaya çalışacaksınız. Bir virüs salgını sonrasında dengesi bozulmuş dünyada, ihtiyacınız olan ürünleri bulup yaşamalısınız. Bazen yiyecek bazen de bir silah sizin için acil ihtiyaç olacak.

Son derece olumlu yorumlara sahip olan oyunun 59,99 TL olan satış fiyatında yüzde 66 indirim yapıldı. Oyun 7 Nisan’a kadar 20,39 TL ile satışta olacak.

Rocket League

Arabalarla futbolu bir araya getiren Rocket League, Steam’in en çok oynanan oyunları arasında bulunuyor. Normal sayış fiyatı 31 TL olan oyun yüzde 50 indirim alacak 15,50 TL’ye indi. Bu indirim 20 Nisan tarihine kadar uygulanacak.

Oyuncuların arabalarını istediği gibi şekillendirdiği ve arenalarda yapılan yarışlar, birçok oyuncuyu kendine çekmişti. Oyun hakkında yapılan yorumlar incelendiğinde de “Çok olumlu” olduğu görülüyor.

1 2
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.