DOLAR 32,3436
EURO 34,8296
ALTIN 2.387,45
BIST 10.227,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Xiaomi’den şaşırtıcı tasarım: RAZR’a rakip geliyor! Motorola RAZR’ın yıllar sonra katlanabilir yapıda karşımıza çıkmasının üzerinden henüz 24 saat geçmezken…

15.11.2019
A+
A-

Patentin detaylarına geçecek olursak: Çin Ulusal Fikri Mülkiyet İdaresi veya kısa adıyla CNIPA tarafından onaylanan patent, Xiaomi’nin kapaklı katlanabilir bir amiral gemisi için plan yaptığını gözler önüne seriyor.

Ancak, Motorola RAZR ile patent görsellerindeki telefon arasında önemli bir fark var. Xiaomi’nin patentinde katlanabilir yapı sayesinde telefon yüksek boy oranına sahip bir cihaza dönüşüyor. Kapalı haldeyken dikdörtgen şeklinde bir ekran ve çift kameranın kullanıcılara sunulduğu belirtiliyor.

İç kısıma baktığımızda ise üst çerçeveyi ve ön kamerayı görüyoruz. Tabi, şu anda bunun bir patentten ibaret olduğunu hatırlatmak isteriz. Akıllı telefon üreticileri yüzlerce farklı patent alıyor olsa da, bunların gerçeğe dönüşme garantisi bulunmuyor.

Sizce akıllı telefon üreticileri kapaklı telefonlara mı ilgi gösterecek yoksa Samsung Galaxy Fold / Huawei Mate X gibi katlanabilir telefonlar mı daha fazla ön plana çıkacak? Yorumlarınızı merakla bekliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.