DOLAR 32,2625
EURO 34,7700
ALTIN 2.408,69
BIST 10.293,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C

Apple Store için beklenen güncelleme yayımlandı

13.05.2020
A+
A-

Siyah bir kullanıcı arayüzü deneyimi sunan karanlık mod, özellikle ışığın az olduğu ya da olmadığı ortamlarda gözü rahatlatıyor. Böyle yerlerde beyaz ışığın verdiği hastalık hissini ortadan kaldıran siyah temanın detayları neler?

Geçen hafta Apple Takviye uygulamasını karanlık mod güncellemesi ile tazeleyen ABD’li teknoloji şirketi, bu modun yaygınlaşmasını istiyor. Göz yorgunluğunu azalttığı söylenen bu yazılım, ekranda gözüken objeleri siyah ve beyaz ile birleştiriyor. Apple Store uygulaması adına yayımlanan güncellemenin dağıtımı başladı.

iOS 13.5 Beta 4 güncellemesi ile de kullanıcıların sağlığına odaklanan Apple, bu yazılımda Corona virüsünün temas yoluyla geçip geçmediğini sınıyor. Hem maske kullanımı için de bir icat getiren Apple, yüz tanınma işleminde meydana gelen sorunları ortadan kaldırdı.

başkaca karanlık mod uygulamasının çoğu kullanıcı kadar sevilmesi, Apple yönetiminin dikkatini çekmeye devam ediyor. Bu siyah temanın popülerliği her geçen gün artmaya devam ediyor.

Hatırlanacağı üzere Apple, 2019 yılında tüm kullanıcıların bu temayı iOS 13 için geliştirilen ve piyasaya sürülen tüm lokal uygulamalarda kullanabileceğini açıklamıştı. Siz karanlık mod hakkında ne düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.