DOLAR 32,4869
EURO 34,7268
ALTIN 2.409,36
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Kripto Dünyasından Son Gelişmeler

Kripto dünyasındaki en güncel gelişmeleri takip edin! Bitcoin, Ethereum, diğer kripto paralar ve blockchain teknolojisi hakkında son haberler burada. Yatırım fırsatlarını kaçırmayın!

18.04.2024
A+
A-

Coinbase, Pepe Coin Vadeli İşlemlerini Erteliyor

Önde gelen kripto borsası Coinbase, uluslararası alanda dikkat çeken Pepe Coin (PEPE) vadeli işlemlerinin başlatılmasını erteledi. Teknik nedenlerden dolayı gerçekleşen bu gecikme, Pepe Coin fiyatlarında bir düşüşe neden oldu. Borsa, daha önce 12 Nisan’da Pepe Coin sürekli vadeli işlemlerini tanıtmış ve 18 Nisan’da işlemlere başlamayı planlıyordu ancak bu tarihi erteledi.

Binance Pool, CKB İçin Sıfır Ücretli Madenciliği Başlatıyor

Binance’in madencilik hizmeti Binance Pool, Nervos Network (CKB) için özel olarak tasarlanmış sıfır ücretli madencilik hizmetini duyurdu. 18 Nisan – 18 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olacak bu uygulama, Nervos ekosistemi için önemli bir adım olarak kabul ediliyor. Madencilere CKB madencilik faaliyetlerine katılmaları için teşvik sağlayacak olan bu uygulama, madencilik endüstrisinde heyecan yaratıyor.

Toncoin’den Şifreli Bir Duyuru

Ton Blockchain, yaptığı son duyuru ile yatırımcıların dikkatini çekti. “Büyük duyuruya hazır mısınız?” şeklinde yapılan teaser, projenin yakın zamanda yapacağı hamle hakkında spekülasyonları başlattı. Topluluk, bu duyurunun Toncoin fiyatları üzerindeki etkisini merakla bekliyor.

Bybit, Solana Tabanlı Meme Coin MEW’i Listeliyor

Kripto para borsası Bybit, Cat in a Dogs World (MEW) token’ını listelemeyi planlıyor. Bu duyuru, kripto para topluluğunda büyük bir heyecan yaratırken, Bybit’in yakın zamanda MEW için işlemlere başlamayı planladığı belirtiliyor. Bu gelişme, token sahipleri arasında olumlu bir dalga yarattı.

Akıllı Trader’ın Büyük BTC Alımı

On-chain analitik platformu Lookonchain’e göre, bir akıllı trader kısa süre önce ortalama 61.436 dolar fiyatla 500,68 Wrapped Bitcoin (WBTC) satın aldı. Toplamda 30,76 milyon DAI harcayarak gerçekleştirilen bu işlemde trader, toplamda 21,04 milyon dolar kâr elde etti. Bu adres, genellikle büyük hacimli Bitcoin alım satımı gerçekleştiren bir adres olarak biliniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.