DOLAR 32,2570
EURO 34,8086
ALTIN 2.410,20
BIST 10.279,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

Twitch yayıncılarının rüyası! – Sürpriz hediyeli video

11.09.2019
A+
A-

Logitech, IFA 2019 kapsamında yeni ürünlerini sergileyen markalar arasında yerini aldı. Logitech klavye ve Logitech mouse modelleri fuarın en ilgi çeken ürünleri oldu diyebiliriz.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri başta Twitch yayıncıları olmak üzere birçok oyuncunun rüyası olabilecek ekipmanlarla baş başa bırakalım. Video da bir de sürpriz hediye sizleri bekliyor. İyi seyirler…

En yeni Logitech klavye ve mouse modelleri sergilendi

Logitech Master serisine iki yeni üye katıldı

Logitech, Master serisinin en yeni modellerini IFA 2019 kapsamında sahneye çıkardı. Logitech MX Master 3 ve Logitech MX Keys modelleri fuarda duyurulan modeller arasında yer aldı.

IFA 2019 kapsamında birçok yeni ürününü sergileyen Logitech’in en dikkat çekici ürünleri MX Master 3 ve MX Keys oldu. Yeni mouse ve klavye ikilisi kullanıcıların çalışma şeklini değiştirecek şekilde tasarlandı.

MX Master 3 Wireless Mouse, tamamen yeni MagSpeed (Manyetik Hızlanma Özelliği) Kaydırma Tekerleği ile ultra hızlı ve ultra hassas kaydırma sağlıyor.  Mouse, cam dahil tüm yüzeylerde çalışabilen ve 4.000 DPI yüksek hassasiyetli Logitech MX imzalı Darkfield sensöre ve tam şarjla 70 güne kadar dayanabilen, üç dakikalık hızlı şarjla tam gün kullanım süresi sağlayan bir bataryaya sahip.

Logitech MX Keys Advanced Wireless Keyboard ise akıllı ışıklandırmasıyla dikkat çekiyor. Arka aydınlatma kullanıcının ellerini algılıyor ve ortamdaki aydınlatma durumuna göre ışığı otomatik olarak ayarlıyor.  MX Keys, pil gücünden tasarruf etmek ve dikkat dağılmalarını minimumda tutmak için kullanılmadığında kapanma özelliğine sahip bulunuyor.

Tabii ki fuarda tasarımıyla dikkat çeken başka Logitech klavye ve Logitech mouse modelleri de tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Ayrıca, Astro ve Blue markalarını satın alan Logitech, bu markaların ürünlerini de standında sergiliyor. Blue firmasının mikrofonları, Astro firmasının kulaklıkları ve Ultimate Ears firmasının kablosuz hoparlörleri de Logitech çatısı altında görücüye çıkıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.