DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

İlk iPhone’dan iPhone 11’e, Apple’ın 12 yıllık serüveni!

14.09.2019
A+
A-

Daha önce yazılı olarak ilk çıkan iPhone’dan en son çıkan iPhone 11 modeline kadar süren 12 yıllık serüveni sizlere yazılı olarak aktarmıştık. Geçmişten günümüze olan süreci yazılı olarak okumak isterseniz aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz.

Geçmişten günümüze iPhone modelleri!

9 Ocak 2007’de Steve Jobs tarafından tanıtılan ve dönemine göre bir devrim olan ilk iPhone’un üzerinden 12 yıl geçti. Geçmişten günümüze iPhone modelleri ile karşınızdayız.

İlk olarak 9 Ocak 2007’de Steve Jobs tarafından tanıtılan ve döneme göre bir devrim olan ilk iPhone modelinin üzerinden 12 yıl geçti. 12. yaşını dolduran iPhone ailesi iPhone 11 Pro ve Pro Max modellerine kadar ulaşmış durumda.

Bizde ilk iPhone ile başlayan, iPhone X ile büyük bir değişime uğrayan ve hali hazırda iPhone 11 serisine kadar ulaşan bu serüveni sizler için bir araya getirdik. İşte 2019 iPhone modelleri öncesinde geçmişten günümüze iPhone modelleri! İyi seyirler…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.