DOLAR 32,1847
EURO 34,9636
ALTIN 2.507,32
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

Twitter için merakla beklenen özellik sonunda geliyor!

13.11.2018
A+
A-

Bildiğiniz üzere Twitter‘da yazım hatasını sonradan fark ettiğimiz tweet’ler için hiçbir düzenleme seçeneği bulunmuyordu. Uzunca bir süre kullanıcıların sitem ettiği bu soruna kulak asan Twitter‘ın CEO’su Jack Dorsey, söz konusu Tweet düzenleme butonu üzerinde çalıştıklarını müjdeledi.

Kullanıcılarından bu konu hakkında kendisine oldukça yoğun bir talebin olduğu belirten Dorsey, bu özelliği getirmeyi planladıklarını ancak acele etmeyeceklerini de özellikle vurguladığını görmekteyiz.

I had a very good convo with @jack this weekend at Kanye’s bday and I think he really heard me out on the edit button.

— Kim Kardashian West (@KimKardashian) June 13, 2018

Popüler sosyal medya platformunun kurulmasından yaklaşık 12 yıl geçmesine rağmen bu özelliği bir türlü sunmayan platform, görülen o ki düzenleme özelliği için ilk somut adımları sonunda atmış durumda.

Katıldığı etkinlik sırasında açıklamalarına devam eden genç CEO, düzenlemek istenilen tweet’ler için ne yazık ki, karakter sayısının sınırlı olacağını da belirtti. Kısacası, düzenlemek istediğiniz Tweet’i baştan aşağıya silip düzenleyemiyeceğiz.

Bunun haricinde bir müjde daha veren Dorsey, geçmişteki tweet’lerimizi de düzenleyebileceğimizi müjdeledi. Böylece uzun bir zamandır kullanıcıların dört gözle beklediği bu özellik sonunda ufukta göründü.

Yakın zaman içerisinde sunulacağı düşünülen Tweet düzenleme özelliği ile artık popüler sosyal medya platformunda tabiri caizse yeni bir devir başlıyor. Peki siz bu özellik hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmından aktarabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.