DOLAR 32,2668
EURO 35,0770
ALTIN 2.465,78
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Instagram’a önemli yenilik geliyor!

20.03.2018
A+
A-

Regram adı verilen bu özellik birçoğunuzun da bildiği üzere, uygulamada yer alan medyanızı en kolay ve hızlı şekilde yeniden paylaşmanızı sağlayan uygulamadan geliyor. Bu uygulama sayesinde birçok kişi albümlerinde fotoğraf ya da video aramak ya da ekran görüntüsü alıp kalitesiz görseller paylaşmak gibi dertlerden de kurtulmuştu.

Bugün gelen bilgilere göre oldukça sınırlı sayıda Instagram kullanıcısı şu anda bu özelliği test etmeye başladı. Aslına bakarsanız bu yeni özellik tam anlamıyla Regram uygulaması değil. Zira uygulamada yer alan gönderilerinizi hikayeler bölümünde yeniden paylaşarak üzerinde yorum yapabilmenizi sağlıyor.

Bahsi geçen bu özellik şu anda yalnızca kendi gönderinizin ekran görüntüsünü alıp hikayeler bölümünde paylaşarak gerçekleştirilebiliyor. Bir diğer yol ise Google Play Store’a giderek Regram ve benzeri uygulamalarından birini kullanmak.

Güncellemenin testlerinin bir süre daha devam edeceğini ve sorun yaşanmaması halinde yavaş yavaş tüm kullanıcılara dağıtılacağını da belirtelim. Yani şu an için kesinleşmiş herhangi bir tarih bulunmuyor.

:: Regram uygulamasını kullanıyor muydunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.