DOLAR 32,2643
EURO 35,0714
ALTIN 2.467,29
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Bu Gözler Bunu da mı Görecekti: World of Warcraft’ın Hayretler İçerisinde Bırakan Sinematiği Sızdırıldı [Spoiler Video]

07.07.2021
A+
A-

Dünya çapında en beğenilen MMORPG oyunlarından biri olan World of Warcraft’ın yeni raidi Sanctum of Domination’a ait yeni bir sinematik sızdırıldı. Shadowlands genişleme paketinin sonunu gösterecek Sanctum of Dominations, Sylvannas ve Jailer arasında geçen son bir olayı anlatıyor. 

Şimdiden söyleyelim, hem sızdırılan sinematikte hem de anlatacağımız şeylerde WoW’a dair epey spoiler bulunuyor. Sylvanas’ın uğradığı ihaneti ve Jailer’ın aslında kim olduğunu henüz öğrenmek istemiyorsanız direkt World of Warcraft’ın nasıl bu kadar ünlü olduğunu anlattığımız yazımıza buraya tıklayarak geçebilirsiniz.

 Sanctum of Domination raidinin finali:

Bildiğiniz üzere 15 yılı aşkın bir süredir WoW hayranlarının en çok merak ettiği şeylerden birisi, Horde’un en tartışılan isimlerinden Sylvanas Windrunner’ın ne yaptığıydı. YouTube’da şu anda liste dışı olduğu için “sızdırıldı” diyebileceğimiz ve bol bol spoiler içeren bu sinematik, Shadowlands’in başlangıcından beri Jailor’a güvenen Slyvanas’ın ihanete uğrayışını gösteriyor.

Jailor, Sylvanas’ın düşündüğü gibi iyi biri olmadığını herkese gösteriyor ve Anduin’i alıp portaldan gidiyor. Tabii gitmeden önce efsaneleşen Lich King duruşunu gösteren Anduin, tüm Alliance oyuncularını hayal kırıklığına uğratıyor. Sinematiğin sonunda Jailor’ın Sylvanas’a ne yaptığı tam olarak anlaşılmıyor ancak söylentilere göre Shadowlands, Sylvanas’ı “undead” olarak görebileceğimiz son eklenti olabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.