DOLAR 32,2709
EURO 35,0955
ALTIN 2.468,78
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 21°C
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Sony Xperia XZ3 kamerası ile şaşırtabilir!

17.08.2018
A+
A-
Sony Xperia XZ3 bataryası hayal kırıklığı!

Sony Xperia XZ3 özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıkmış durumda. Öte yandan, Sony Xperia XZ3 bataryası ile ilgili detaylar, birçok kullanıcının beklentisinin altında kalacak gibi gözüküyor.

Xperia XZ3 için hazırlanmış olan poliüretan deri kılıflar sayesinde akıllı telefonun tasarımı ve kamera özelliği ortaya çıktı. Buna göre cihazın arka tarafındaki deliklerden birisi kamera içinken, diğeri ise parmak izi okuyucu için.

Öte yandan, daha önceki sızıntılar ise cihazın Xperia XZ2 modelinde olduğu gibi 19 Megapiksel + 12 Megapiksel çift arka kamera ile geleceği yönündeydi. Haliyle bu durum kafaları ciddi anlamda karıştırıyor.

Sony’den 48 MP’lik efsane telefon kamerası geliyor!

Sony IMX586 kamera sensörü akıllı telefon sektöründe dengeleri alt üst edecek. İşte 48 megapiksel çözünürlüğündeki sensörün detayları!

Şirketin IMX586 adlı 48 Megapiksel Quad Bayer sensörünü duyurması, akıllı telefonda bu kameranın kullanılabileceğini de düşündürüyor. Tabii ki bu sensörün kullanılması durumunda cihazın tek arka kamera ile gelmesi ihtimalini de artıyor. Bu durumda alan derinliği ve portre modu özelliklerinin ise yapay zeka ve yazılım yoluyla sağlanacaktır. Bildiğiniz gibi Google Pixel 3 modelleri de büyük ihtimalle tek arka kamera ile gelecek.

Sony Xperia XZ3 tasarımı ortaya çıktı!

Türkiye pazarından çekileceği iddia edilen Sony Mobile, yepyeni amiral gemi modeliyle gündemimizde. Bakalım Sony Xperia XZ3 tasarımı nasılmış?

Şu an için tek veya çift kamera konusu belirsizliğini korurken, her iki iddiayı da destekleyecek kanıtlar bulunuyor. Elbette Xperia XZ3, XZ3 Compact ve XZ3 Premium gibi farklı modellerde farklı arka kamera kurulumlarının gelmesi de mümkün.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.