DOLAR 32,2842
EURO 34,7863
ALTIN 2.410,39
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C
Cts 20°C

Samsung neyin peşinde? 4 Kameralı Galaxy A9s

09.10.2018
A+
A-

Tasarımı henüz kesinleşmeyen Galaxy A9s‘in en çok merak edilen kısmı arka tarafındaki 4 kameranın nasıl dizileceği. Ekran boyutu sızdırılmış olsa da henüz kesin olmayan modelin, batarya kapasitesi de tam olarak bilinmiyor. Fakat genel olarak Galaxy A9s’in özellikleri belli oldu.

Infinity Display tasarımının kısmen hakim olduğu cihazın, 6.28 inç büyüklüğündeki AMOLED ekranı 2200×1080 piksel çözünürlük sunuyor. Cihaza gerekli olan gücü ise Snapdragon 660 sağlıyor.

14 nm fabrikasyon süreci ile üretilen ve 2.2 GHz’e kadar hızını artırabilen Snapdragon 660, 8 çekirdekli bir işlemci. İşlemci içerisinde sekiz adet Kryo 260 çekirdeği yer alırken, grafik tarafında gerekli olan güç Adreno 512 GPU’sundan alınıyor.

Galaxy A9s modelinde bu işlemciye 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Tabi, microSD kart ile bu depolama alanı kolayca artırılabiliyor.

Bu yılın başında tanıtılan Galaxy A9 Star modeli ile oldukça benzer bir arka kısıma sahip olan akıllı telefonun, dikey bir şekilde yerleştirilen dört kamerası ve kare şeklindeki parmak izi okuyucusu garip bir tasarımı gözler önüne seriyor. Bu render görselleri çıkacak olan modelle birebir aynı mı olacak merakla bekliyoruz.

Galaxy A9s’teki 4 kamera özellikleri ne olacak?

24 Megapiksellik f/1.7 diyaframa sahip ana kamera OIS desteğiyle geliyor.  Samsung, OIS desteğini S ve Note serisi modellerde kullanıcılara sunuyordu. A serisi için güzel bir gelişme.

5 Megapiksel çözünürlüğünde f/2.2 diyaframa sahip ikinci kamera ise derinlik sensörü olarak görev yapıyor. Telefoto ve geniş açı için iki ayrı kamera daha bulunuyor.

Ön tarafta ise 8 Megapiksellik bir kamera bulunuyor. Batarya kapasitesi ve boyut gibi diğer detayları, 11 Ekim tarihinde yani bugün Malezya’da düzenlenecek etkinlikte göreceğiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.