Gece Yarısı Tüfek Olayı: İmam Yaralı, Şüpheli Gözaltında
Gece yarısı tüfek olayıyla ilgili son dakika: İmam yaralandı, şüpheli gözaltında. Detaylar, soruşturmanın ilerleyişi ve güvenlik önlemleri.
İlyaslar köyünde, imam Mehmet Yıldızhan’ın yatsı namazı sonrası evine dönüş yolunda, kendisine ait önündeki arı kovanlarını koruyan birinin tüfeğinden çıkan saçmalarla yaralandığı bildirildi. Olay, dün gece saat 22.00 civarında meydana geldi ve hızlı müdahale için sağlık ekipleri sevk edildi.
İddiaya göre camide görevini tamamlayan imam, evine doğru ilerlerken karşısında duran ve kovanlarının bulunduğu alanda bekleyen Fuat Özdoğan tarafından vuruldu. Ağır yaralanan Yıldızhan, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı; hayati tehlikesinin sürdüğü belirtiliyor.
Jandarma ekipleri, olayla ilgili olarak güvenlik tedbirleri alıp şüpheliyi gözaltına aldı. Özdoğan’ın ifadesine göre, kovanlarına sık sık ayıların geldiğini görüp gece karanlığında ayı zannettiği sesleri duyunca ateş ettiği ve yanlışlıkla imamı vurduğunu savunduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Kaynaklarımız arasında İhlas Haber Ajansı ve Haberler.com yer almakta olup, gelişmeler yakından takip ediliyor.