Bolu D-100’de Alkollü Şüpheli Sürücü Panelvanla Karşı Şeride Geçti, Ağaçlara Çarparak Durabildi
Bolu D-100’de alkollü sürücünün panelvanla karşı şeride geçişi ve ağaçlara çarpması sonucu yaşanan tehlike anı; güvenlik kameralarıyla kaydedildi.
İzzet Baysal Sanayi Sitesi mevkiinde, D-100 karayolunda meydana gelen kaza, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçmesiyle sonuçlandı. Anlaşılan o ki, panelvan türündeki araç, Ankara yönüne seyrederken kontrolünü yitirdi ve İstanbul şeridine doğru savruldu.
Çarpmanın etkisiyle araç yol kenarındaki ağaçlara çarparak durabildi; sürücü ise yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralıyı hastaneye götürdü.
Kazada sürücünün alkollü olduğu ileri sürülüyor ve bu durum soruşturmanın odak noktalarından biri olarak değerlendiriliyor. Güvenlik güçleri olayla ilgili incelemeyi sürdürüyor.
İhlas Haber Ajansı ve Haberler.com tarafından aktarılan bilgilere göre kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Not: Olayla ilgili güncel bilgiler resmi kaynaklardan teyit edilmektedir.