DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Oppo Enco Q1 kablosuz kulaklık fiyatı belli oldu!

02.09.2019
A+
A-

Oppo geçtiğimiz günlerde gürültü önleyici özelliğine sahip yeni kablosuz kulaklığı Enco Q1’i kullanıcılara sunmuştu. Fakat kulaklıkların fiyat etiketi konusunda resmi bir açıklama gelmemişti. Bugün ise Weibo’da yayınlanan görsel ile cihazın fiyat etiketi belli oldu.

Öncelikle Çin pazarında kullanıcılara sunulacak yeni kablosuz kulaklık Enco Q1 599 yuan yani 84 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Kulaklık küresel pazara ne zaman sunulacak veya sunulacak mı bilinmese de birçok kullanıcının dikkatini çeken bir kablosuz kulaklık olmayı başardı.

Oppo Enco Q1 özellikleri

Hybrid Active gürültü önleyici teknolojisiyle güçlendirilmiş yeni boyun bantlı tasarıma sahip kablosuz kulaklık, tam şarj ile 22 saatlik kullanım süresi sunuyor. 1o metreye kadar uzanan bağlantı mesafesi ile de uzaktan da kullanım sunuyor.

Bluetooth 5.0 teknolojisiyle güçlendirilen kulaklık, USB Type C bağlantı noktası ile de 2 saat içerisinde tam şarj noktasına ulaşıyor. Ayrıca suya dayanıklılık konusunda da IPX4 sertifikasına sahip. Oppo‘nun bu yeni kulaklık ile birlikte küresel kulaklık pazarında daha çok boy göstermesi bekleniyor.

10 Eylül‘de Çin pazarı için satışa sunulacak cihaz ülkemize gelecek mi henüz bilemiyoruz. Fakat gelse bile fiyat etiketi ile pek de uygun fiyatlı bir model olacakmış gibi durmuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.