DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Binance Güncellemeleri: İşlem Çiftleri ve Altcoin İzleme Listesi

Binance güncellemeleriyle ilgili en son haberleri öğrenin. İşlem çiftleri ve altcoin izleme listesi ile kripto para piyasasını yakından takip edin.

03.04.2024
A+
A-

Binance, İşlem Çiftlerini Güncelliyor

Binance, İşlem Çiftlerini Güncelliyor

Kripto para borsası devi Binance, kullanıcıların güvenliğini sağlamak ve yüksek kaliteli bir ticaret ortamı sunmak amacıyla düzenli olarak tüm listelenen spot ticaret çiftlerini değerlendiriyor. Bu değerlendirmeler sonucunda, düşük likidite ve işlem hacmi gibi faktörlere bağlı olarak bazı çiftlerin listelenmesi kaldırılabilmektedir. Binance, son değerlendirmeler doğrultusunda LDO/TUSD ve WING/BTC spot ticaret çiftlerini 5 Nisan 2024 tarihinden itibaren kaldıracağını duyurdu. Delist edilen çiftlerde işlem yapılmasının mümkün olmayacağı belirtilirken, altındaki varlıkların durumunun değişmeyeceği vurgulandı.

Binance’dan Altcoin İzleme Listesi

Binance'dan Altcoin İzleme Listesi

Binance aynı gün içinde farklı bir adım atarak, daha yüksek volatilite ve risk taşıyan kripto paraları izlemek amacıyla “İzleme Etiketi” uygulamasını genişletti. Bu kapsamda, Ellipsis (EPX), ForTube (FOR), Unfi Protocol DAO (UNFI), Waves (WAVES) ve Wrapped NXM (WNXM) token’ları 3 Nisan 2024 tarihi itibarıyla izleme etiketi aldı. İzleme Etiketi’ne sahip token’lar, diğer listelenen varlıklara göre daha yüksek volatilite ve risk taşıyor. Binance bu token’ları düzenli olarak inceliyor ve platformdan kaldırma olasılığı bulunuyor.

Binance Güncellemeleri: İşlem Çiftleri ve Altcoin İzleme Listesi

Proje Değerlendirmeleri:

  • Proje ekibinin projeye bağlılığı
  • Geliştirme faaliyetlerinin düzeyi ve kalitesi
  • İşlem hacmi ve likidite
  • Ağın saldırılara karşı dayanıklılığı ve güvenliği
  • Ağ/akıllı sözleşme kararlılığı
  • Kamu ile iletişim düzeyi
  • Düzenli olarak yapılan durum tespiti taleplerine yanıt verme durumu
  • Etik dışı/sahteci davranış veya ihmale dair kanıt
  • Sağlıklı ve sürdürülebilir bir kripto para ekosistemine katkı
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.