DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Apple, iOS 13 ile büyük bir galibiyet yakaladı

20.06.2020
A+
A-

Yeni yayınlanan verilere tarafından şu lahza için iOS 13 oranı yüzde 92 seviyesine ulaşmış durumda. öte taraftan iOS 12 oranı yüzde 7 seviyesinde kalıyor. Diğer iOS sürümleri ise yüzde 2 olarak belirtiliyor. Söz konusu bu istatistikler, son 4 yılın iPhone modellerini kapsıyor. Diğer yana son 4 yılın iPad modelleri arasında ise iPadOS kullanım oranı, yüzde 93 seviyesine ulaşmış durumda. iPad’lerdeki iOS 12 kullanımı ise yüzde 5 ve daha eski iOS sürümleri yüzde 1 seviyesi olarak açıklanıyor.

iPhone 12 özellikleri beklendiği gibi olmayabilir

Yeni gelen bir akış data ile birlikte iPhone 12 özellikleri hakkındaki beklentiler değiştirilmiş gibi görünüyor. İşte bütün yeni teferruat!

Tüm iPhone modelleri arasındaki iOS 13 dilekçe oranı ise yüzde 81 seviyesine dek ulaşmış durumda. iOS 12 ise yüzde 13 ve daha eski iOS sürümleri ise yüzde 6 olarak kendini gösteriyor. iPadOS bütün iPad modelleri aralarında ise yüzde 73 seviyesinde. iOS 12 yüzde 16 ve daha eski sürümler için yüzde 11 oranı söz konusu oluyor.

WWDC 2020 nereden izlenecek? Apple paylaştı!

Apple, WWDC 2020 ile ilgili yeni izah etme yaptı. Böylelikle “WWDC 2020 nereden izlenir?” sorusu da resmen yanıtlandı. İşte ayrıntı!

Yayınlanan bu ayrıntı ile anlaşılıyor oysa iPhone ve iPad kullanıcıları, Apple’ın eş zamanlı iOS güncelleme takvimini ciddi olarak takip etmeyi seçim ediyor. Android ile kıyaslandığında ise aradaki farklar da dikkat çeken seviyeye ulaşabiliyor. Android tarafındaki aktüel veriler ile birlikte de iOS ve Android oranları karşılaştırması da yapılacaktır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.