DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Marvel Hayranlarını Çılgına Çevirecek İddia: Iron Man’in Oyunu Geliyor!

04.08.2022
A+
A-

Marvel, uzun yıllardır bizlere kimi zaman sevdiğimiz kimi zaman eleştirdiğimiz pek çok süper kahraman sundu. Bu süper kahramanlar içinde en beğenilen karakterlerden biri de Black Panther olmuştu. Maalesef ki filmin başrol oyuncusu Chadwick Boseman’ın hayatını kaybetmesi de filmin hayranlarını büyük bir üzüntüye boğmuştu. 

Yaşanan bu olayın ardından ise devam filmi için merakımız sürerken, Black Panther’in bir açık dünya oyununun geliştirildiği iddiaları gündeme geldi. Marvel evrenini seven tüm oyuncuları heyecanlandıran bu haberin ardından, şimdi daha büyük bir iddia geldi.  

Iron Man’in yeni bir oyununun geleceği iddia edildi 

iron man

Biraz önce de bahsettiğimiz gibi geçtiğimiz günlerde Black Panther’in oyununun geliştirildiğiyle ilgili iddialar ortaya atılmıştı. Video oyunu yazarı ve endüstrinin içinden bir isim olan Tom Henderson, Marvel evreniyle ilgili yeni projelerin yalnızca Black Panther’i kapsamadığını ortaya attı. Henderson’ın iddialarına göre, Black Panther dışında gelecek olan bir yeni oyun daha var ve o da Iron Man! Üstelik Henderson, bu yeni oyunun Electronic Arts (EA) tarafından geliştirildiğini de iddialarına ekledi. 

Yeni oyunun da bir önceki Black Panther iddialarında olduğu gibi tek kişilik açık dünya oyunu olabileceği bildirildi. Biliyorsunuz ki Iron Man, Avengers: End Game filmiyle birlikte ölmüş ve Marvel evrenine veda etmişti. Ancak sevilen süper kahramanın çok fazla hayranı olması sebebiyle, Marvel ve EA’in böyle bir oyun geliştirebileceği ihtimalleri güçleniyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.