DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Tayvan’da neler oldu? Computex 2018’deki her şey!

11.06.2018
A+
A-

Tayvan’da düzenlenen Computex 2018 fuarı, daha çok donanım ağırlıklı bir fuar. Fuara Asus damga vurdu. Hem fuar alanındaki en büyük stant Asus ve ROG’un oldu hem de en çok yeni model tanıtan firma oldu. Zaten Computex’te pek çok öne çıkan videoyu da sizlerle paylamıştık. Kaçırdıysanız aşağıdaki yönlendirmelerden videoları izleyebilirsiniz.

Asus ROG Phone elimizde! Oyun canavarı mobilde! (VİDEO)

Asus’un oyuncular için hazırladığı ROG serisi, artık telefon olarak karşımızda. Tayvan’da Asus’un düzenlediği özel etkinlikte tanıtılan Asus ROG Phone tüm özellikleriyle karşınızda!

Asus ZenBook Pro 15 ön inceleme!

Tavyan’dan düzenlenen Computex 2018 tüm hızıyla devam ediyor. Çift dokunmatik ekranlı Asus ZenBook Pro 15 ön inceleme videosu ile karşınızdayız

Karşınızda dünyanın en hızlı RAM’i XPG Spectrix D80!

5000 MHz üstü DDR4 RAM pazarında dikkat çeken ADATA XPG, overclock ile 5531 MHz hızına ulaşan, şimdilik dünyanın en hızlı RAM’i XPG Spectrix D80 karşınızda!

Özel modlanan kasalar, güçlü anakartlar ve sistemler, ekran kartları, donanım dünyasındaki pek çok üreticinin ürünleri, Computex 2018’de sergilendi.

vLog’umuzda hem keyfli stantları gezdik, sizlerle gözümüzden fuar heyecanını paylaştık, hem de en yeni teknolojilerle beraber birbirinden etkileyici modlanmış kasayı sizlere gösterdik.

Bu vLog’u izledikten sonra, Computex 2018‘e gitmiş gibi olacaksınız. İyi seyirler…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.