DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Louis Vuitton Cruise 2022: Uzay yolculuğu gerçeğe dönüşürse

07.07.2021
A+
A-

Nicolas Ghesquière, Louis Vuitton Cruise 2022 şovu için ticari uzay yolculuğu gerçeğe dönüştüğünde tatil gardıroplarımızın nasıl görüneceğini hayal etti. Bunun için de mekan olarak Cergy-Pontoise şehrinde sanatçı Dani Karavan’ın başyapıtı Axe Majeur’u seçti.

Paris yakınlarındaki Axe Majeur, bir gezinti yolunu fantastik düşlere dönüştürüyor. Barışçıl eserleri dünyanın dört bir yanına dağılmış hümanist sanatçı tarafından güzel bir ütopyayı andırırcasına tasarlanan heykel; su, ışık, rüzgar, kum, beton, taş ve çeliğin, doğa, mekan ve zaman arasında isabetli bir ilişki yarattığı bir uzlaşma mimarisi sunuyor.

Louis Vuitton, 2022 Cruise koleksiyonuyla, “Ile Astronomique”ten “Le Douze Colonnes” ve “Le Jardin des Droits de l’Homme”a kadar tekil geometriye adım atıyor ve atmosferi geçmek için -sonsuzluğa dokunmak, neden olmasın? – çok sayıda hayali kapı açıp, “La Passerelle” ile doruğa ulaşıyor.

Louis Vuitton’un kreatif direktörü Nicolas Ghesquière, 2022 Cruise koleksiyonu için, Kovid-19 salgınının dünyayı kasıp kavurmasının ardından neredeyse bir buçuk yıl sonra bir neşe ve iyimserlik vizyonu yaratmak istiyor.

Koleksiyon gururlu ve dingin bir şekilde daima önüne bakan pozitif görünümlerden oluşuyor. Çok yakın ama bir o kadar uzak, sınırsız ve maceraya açık ortamların uyumlarını resmediyor.

Ghesquière, geniş omuzlularını, kısa eteklerini ve botlarının içine tıkıştırdığı pantolonlarını, basketbol sahaları ve motel tabelaları gibi dünyevi şeylere karşı duran gezegenler ve fütürist manzaralarla süslüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.