DOLAR 32,5838
EURO 34,9974
ALTIN 2.457,47
BIST 9.784,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C

Sonbahar/kış 2020-21 ayakkabı trendleri

22.09.2020
A+
A-

Duygu Bay / PembeNar Özel ABONE OL

Duygu Bay / PembeNar Özel

70’ler etkisinin bir hayli hissedildiği, kendinizi çok rahat ifade edebileceğiniz bolca stil alternatifinin olduğu, rahatlığın ön planda olduğu ve ayakkabıların adeta dile gelip konuşacağı bir ayakkabı sezonuna giriş yapıyoruz. İşte Sonbahar/kış 2020-21 sezonunun en dikkat çekici 8 ayakkabı trendi… (Fotoğraf: Valentino)

Hantal lastik botlar

Hantal lastik botlar

Hailey Baldwin’in kırmızı tabanlı lastik botlarını Ağustos’ta giymeye başlamasından anlamış olmalısınız; hantal lastik botlar sezonun en popüler sokak trendi olmaya aday. Yağmur yağsa da yağmasa da belli ki o botlar giyilecek. (Fotoğraf: Bottega Veneta, Valentino)

Zincir detayları

Zincir detayları

Zincir trendini bu yıl takılarda, kıyafetlerde, çantalarda ve tabii ki ayakkabılarda bolca göreceğiz. Bir stilettonun bileğinde, bir bottan sarkarken veya sandaletin bandında rastlamanız oldukça muhtemel. (Fotoğraf: Gucci, Aminah Addul Jillil)

Dizüstü çizmeler

Dizüstü çizmeler

Dizüstü çizmelerin aslında hiçbir sonbahar sezonunda bir yere gittiği yok. Bir köşeye sinip orada sakince sırasını bekliyor ya da sezonun starı oluyor. Şüphesiz bu sezon star olduğu sezonlardan bir tanesi. Olivier Rousteing, Victoria Beckham, Hedi Slimane gibi pek çok modacının sonbahar/kış defilelerinde sezonun starı sahnedeydi. (Fotoğraf: Balmain, Celine)

Postal

Postal

Androjen stili ve rahatlığıyla bir kış sezonu klasiği olan bu militer ağır tabanlı bağcıklı botlar son iki sezondur yükselişte. Moda devlerinin sonbahar/kış defilelerinde gördüğümüz üzere sadece sokak stilinin değil, artık aynı zamanda şık kombinlerin de bir parçası. (Fotoğraf: Prada, Miu Miu)

Taş ışıltısı

Taş ışıltısı

Carrie’nin Manololar’ını özleyenlere iyi haber! Bu sezon ayakkabılarımızda biraz abartmaktan çekinmeyeceğiz. Taşlı püsküller, tokalar, işlemeler ayakkabıların gösterişine gösteriş katıyor. (Fotoğraf: Miu Miu, Amina Muaddi)

Yerden yüksek

Yerden yüksek

İçinizdeki disko kraliçesine merhaba diyin, platform topuklu ayakkabılarla zamanda yolculuk yapacağız. 70’ler etkisinin hakim olduğu bir sezonda platform kaçınılmazdı ama değil mi? (Fotoğraf: Tom Ford, Brian Atwood)

Loafer

Loafer

Düz ayakkabı tercihlerimizin yıldızı ise bu sezon loafer ayakkabılar olacak. Özellikle Gucci’nin birkaç sezondur favorisi olan loafer stili bu sezon yepyeni formlar kazanıyor. (Fotoğraf: Gucci, Prada)

Fiyonk

Fiyonk

Taş trendinin bir başka versiyonu olarak fiyonk detayları bu sezon karşımıza çokça çıkacak. Sezonun belki de en cici ve en feminen ayakkabı trendi. (Fotoğraf: Gucci, Miu Miu)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.