DOLAR 32,2553
EURO 34,6209
ALTIN 2.413,13
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Ev kıyafetleriniz içinde kendinizi iyi hissetmenin 4 püf noktası

30.03.2020
A+
A-

Yüzünüzde bir gülümseme yaratacak parçaları giymenin yollarını bulun

Yüzünüzde bir gülümseme yaratacak parçaları giymenin yollarını bulun

Oturma odanızda dinlenirken maksimum uzunlukta bir elbise giymeniz gerektiğini söylemiyorum oysa sınanmış ve test edilmiş bu gözde parçayı göstermek sizi hemencecik daha iyi hissettirmenin basit bir yolu.

Biraz renk ekleyin

Biraz renk ekleyin

Canlı renkler giymenin ruh halinizde olumlu bir etkisi olduğunu biliyor muydunuz? Gri, siyah ve lacivert gibi bıktırıcı tonlardan kendinizi kurtarıp; daha neşe saçan ve canlı renkler giymeye itina gösterin.

Saç aksesuarları

Saç aksesuarları

Saçlarınıza normalde harcadığınızdan fazla daha eksik süre harcıyor olabilirsiniz. Ancak ileride, bugünlere baktığınızda evde bile hissetmiş ve görünmüş edinmek istemez misiniz? Saçlarınızda çok iyi bir fön olmasına lüzum değil ancak eğlenceli bir saç aksesuarı bütün kıyafetinizi değiştirecek.

Bakımlı eller

Bakımlı eller

Ara Sıra, kuytu tırnaklar, yapılı saçlar veya bir göz kalemi gibi basit müdahaleler; daha iyi hissetmenizi sağlayabilir. Bu küçük müdahaleler koskocoman farklar yaratmasa da ne giyerseniz giyin kendinizi bakımlı ve hoş hissetmenizi sağlar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.