DOLAR 32,3212
EURO 35,0652
ALTIN 2.306,86
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Ekip elbiseye gereksinim duymadan dünyayı değiştiren ırk: Guillermo Martínez

26.06.2020
A+
A-

Guillermo Martínez’in hikayesi, oyuncakları seven Madrid’li küçük bir çocukla başlıyor. İlerleyen zamanlarda bu sevgi, onu kendi oyuncağını yaratmaya iten birincil kıvılcım oluyor ve en sonunda, bu tutku bir elektrikli oyuncak geliştirme şirketine dönüyor. Guillermo olgunlaştıkca hedefleri de olgunlaşıyor ve aklına yeni sorular gelmeye başlıyorı: “Bütün bu oyuncakları birkaç dakika içinde yaratabiliyorsam, insanların yaşamları üzerinde sahiden etkisi olabilecek şeyler yaratmaya karar verirsem ne olur?”. Bu Vesile Ile 24 yaşındayken konfor alanından ayrılarak bu sorunun cevabını bulmaya karar veriyor.

GUILLERMO MARTÍNEZ – HER BİR BASKIYLA DÜNYAYI DEĞİŞTİRMEK

Guillermo, 3D yazıcılar tamamen yerine koyma oluşturarak bedensel olarak bu protezleri karşılayamayan insanlara bağışlayan ve kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan Ayúdame3D’yi kurdu. Guillermo, “Günümüzde hepimizin ayrım yaratabilecek teknoloji ve bilgiye erişimi var” diyor. Bugün, genç bir adamın kendi odasında silah basmasıyla başlayan girişim, acilen İspanya’dan Kenya’ya dünyanın 35 ülkesinden insanlara yardımcı bir ekipe dönüştü.

Kariyerindeki bu yeni süreçte, Guillermo kısa vakit önce, dünyayı ekip elbise olmadan değiştiren ve tutkuyla çalışan girişimcilerden oluşan bir kolektif olan #DockersChallengers’ın üyesi oldu. Guillermo, Dockers® ile birlikte amacına daha pozitif uyarı çekmek ve büyümeye devam etmek için çalışıyor: “Müşterek bir hedefiniz olduğunda ve bir ekip olarak çalışırken, birlikte dünyayı daha iyiye dürüst değiştirebileceğinizi anlıyorsunuz”.

Takım elbiseye ihtiyaç duymadan dünyayı değiştiren insanlar: Guillermo Martínez

Tam olarak bu yüzden Dockers®, 10 kişinin hayatını değiştirmek nedeniyle yeni protezlerinin yaratılmasını finanse etti.

Kariyeri için sırada ne olacağını merak ediyor olabilirsiniz. Guillermo’nun sözleriyle: “Hala yapılması gereken çok şey var. Teknoloji gelişmeye devam ediyor ve fırsatlar artıyor. Yani hazırlıklı olsan iyi olur… Dünya seni bekliyor.”

Guillermo’nun insani misyonunun ötesinde, hikayesinden ne ders çıkarmalıyız? Hepimizin bir dereceye dek sahip olduğu sert ve herzamanki kurumsal zihniyeti unutmalıyız, takım elbiseyi dolapta bırakıp ve hayallerimizin peşinden gitmeliyiz.

Dockers® 1986’dan beri güçlenmemizi destekleyerek, kendimizin en iyi versiyonunu göstermemize yardımcı oluyor ve her ana hazırlanmış olmamız için ihtiyacımız olan rahatlığı veriyor. Hatta, Dockers® hepimizin iş yerinde giyinme türünden ihtilal yaratan Casual Friday (Gizli Cuma) akımının öncüsü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.