DOLAR 32,1737
EURO 35,0683
ALTIN 2.516,33
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 24°C
Çar 21°C
Per 22°C
Cum 23°C

Kurtlar Vadisi Netflix ile geri dönüyor!

08.09.2019
A+
A-

Dijital platformların RTÜK denetime girmesinin önünü açan yönetmeliğin yürürlüğe girmesiyle Netflix’in Türkiye’den çekileceği konuşuluyordu. Ardından şirketin Türkiye ekibinden bu konuyu yalanlayan mesaj geldi. Bugün ise platform eski popüler bir dizi ile tekrar gündemde.

Pana Film yapımcılığında oldukça uzun süre televizyonlarda yayınlanan popüler dizi Kurtlar Vadisi Netflix ile geri dönecek. Necati Şaşmaz’ın senaryosunu hazır olarak bir süredir beklettiğini söylediği dizi, ‘Kaos‘ ismiyle tekrar ekranlara dönmeyi planlıyordu. Fakat televizyonda yayınlayacak kanal bulamadığı için Pana Film Netflix’i tercih etti.

Netflix’in birçok izleyici tarafından beklenen popüler dizi Behzat Ç.’yi BluTV’ye kaptırmasının ardından, Kurtlar Vadisi Kaos’u kaçıracak gibi durmuyor. Şirket bu sayede platformdaki üyelerin yaş ortalamasını da artırmayı planlıyor.

Henüz ne Netflix ne de Pana Film’den resmi bir açıklama gelmedi. Dizinin ana konusu hakkında da net sızıntılar yok fakat 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ülkenin girdiği süreci anlatması muhtemel ihtimaller arasında. 2020’de yayınlanmaya başlayacak dizinin kısa süre içerisinde fragmanının izleyicilere sunulması ve resmi tarihin verilmesi bekleniyor. Resmi açıklama gelene kadar da online platform ile RTÜK arasındaki yayın politikası olayının netleşmesi bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.