DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Xbox One satışları ne durumda?

27.04.2018
A+
A-

Microsoft’un Xbox bölümünün yılın başında başlayan ve 31 Mart’ta sona eren, yani 2018’in ilk çeyreğinde 2.251 milyar dolar gelir elde ettiği açıklandı. Microsoft’tan yapılan açıklamaya göre, Xbox’ın aylık oyuncuları da yüzde 13 arttı.

52 milyon olan Xbox kullanıcıları son çeyrekte 7 milyonluk bir artış yaşayarak 59 milyona çıktı. Microsoft açıklamasında; oyun geliri, Xbox yazılım ve hizmetlerindeki gelir artışının yüzde 18 oranında arttığını ve üçüncü parti oyun geliştiricilerinden elde edilen gelirin yüzde 24 oranında arttığını belirtti.

Xbox One için beklenen özellik geldi!

Microsoft, Xbox One için Nisan güncellemesini yayınladı. Güncelleme ile Xbox One 2K desteğine kavuştu. Artık 2K monitörlerde Xbox One deneyimi bambaşka olacak.

Bu üçüncü parti oyun geliştiricilerinden elde edilen gelirin büyük bir bölümünü Fortnite ve Sea of Thieves oyunlarından elde ettiği düşünülüyor.

God of War, Xbox One’ın satışlarını etkileyebilir 

God of War ile tekrardan büyük çıkış yaşayan PlayStation 4 cephesinin, Xbox One’ın satışlarına 2018’in ikinci çeyreğinde olumsuz etki yaratacağı düşünülüyor.

Dünyanın en güçlü konsolu unvanını elinde bulunduran Xbox One X’in, geriye dönük uyumluluk çerçevesinde eski oyunları 4K çözünürlükte sunması başarılı bir hamle olarak görünebilir. Ancak Xbox, yeni nesil oyuncuları bünyesine katmak istiyorsa daha fazla IP ile karşımıza çıkması gerekiyor.

God of War inceleme – PS4

God of War inceleme videosuyla karşınızdayız. Uzun yıllardır beklenen ve 2016’da duyurusu yapılan yeni God of War oyunu, tüm ihtişamı ve tüm heybetiyle bir kez daha karşımızda.

Son olarak, Nisan ayı güncellemesi ile Xbox One S ve Xbox One X modellerine 2K çözünürlük ve AMD FreeSync desteğinin geldiğini belirtelim. Bakalım Xbox, yazılım tarafında yaptığı geliştirmeler ile oyuncuların ilgisini çekebilecek mi?

:: Xbox One satış rakamlarında sizce PlayStation 4’ün önüne geçebilir mi?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.