DOLAR 32,5317
EURO 34,8626
ALTIN 2.441,40
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Gönül Yazar Instagram sayfasından tüm şifrelerini paylaştı

07.10.2019
A+
A-

Kanal D’de ekrana gelen “2. Sayfa” programının haberine göre Gönül Yazar yanlışlıkla Instagram sayfasından tüm şifrelerini yazdığı not kağıdının fotoğrafını paylaştı.

Yazar hatasını fark edince apar topar paylaşımını sildi.

“ZERRİN ÖZER’İN KOCASI BENİ DE YOKLADI”

61 yaşındaki Zerrin Özer;  iki yıl aşk yaşadığı, kendisinden 27 yaş küçük 34 yaşındaki Murat Akıncı ile 16 Haziran’da evlenmiş, 36 saat sonra da boşanma kararı almıştı. Bu sabah “2.Sayfa” programına telefonla bağlanan Gönül Yazar, Akıncı’nın 7 yıl önce kendisine de yaklaşmaya çalıştığını itiraf ederken; “Ben Zerrin için oturdum ağladım. O adam beni de 7 yıl önce yokladı. Mesaj attı. ‘Kredi kartı borcum var… Nakite sıkıştım’ dedi. Kapı çalıyor dedim ben akıllı kadınım. Herkes beni aptal saptal sanıyor. Ben yaş tahtaya basmam.” şeklinde bir açıklama yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.