DOLAR 32,5282
EURO 34,8785
ALTIN 2.435,87
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Fazla Yağlı Besinler Tükettikten Sonra Bunları Yapın

17.07.2020
A+
A-

Diyet yapan hemen herkes ufak kaçamaklarla diyetini bozabiliyor. Diyet bozulduğu zaman genellikle fazla yağlı ve sağlıksız gıdalara yönelim oluyor. Ancak bu besinleri tükettikten sonra kilo almamak için yapılması gereken birkaç yöntem bulunmaktadır. Bu yöntemleri sizin için bir araya getirdik. İşte detaylar…

MEYVE VE SEBZE TÜKETİN

Doymuş ve trans yağlar içeren besinler tüketmek kabızlığa yol açar. Lif açısından zengin olan meyve ve sebzeler tüketmek ise vücudun ihtiyaç duyduğu vitamin ve mineralleri karşılamaya yardımcı olur. Yağlı besinler tükettiğiniz zaman bir sonraki öğününüzde sebze ve meyve ağırlıklı beslenmeye dikkat etmelisiniz.

ILIK SU İÇİN

Yağlı besinler tükettikten hemen sonra ılık su içmek sindirim sisteminin yatışmasına ve doğru şekilde çalışmasına yardımcı olur. Su, besinler ve vücuttan atılması gereken maddeler için taşıyıcı görevi görmektedir. Sıcak su içmekse besinlerin sindirilebilir forma gelmesinde etkilidir. Yeterli su içmediğiniz zaman ince bağırsak sindirimi sağlayabilmek için besinlerdeki suyu emer ve dehidrasyon ve kabızlığa neden olur.

YÜRÜYÜŞ YAPIN

Ağır bir yemediğin ardından en az 30 dakika yürümek, sindirimin kolaylaşmasına yardımcı olur. Bu nedenle, vücudun rahatlaması için yağlı besinler tükettikten sonra yavaş tempoda 30 dakika boyunca yürüyüş yapın.

İLİşKİLİ HABERLER Bu Diyet Yaşam Kalitesini Artırıyor

Bu Diyet Yaşam Kalitesini Artırıyor

En Etkili Diyet Programı!

En Etkili Diyet Programı!

Protein Diyeti

Protein Diyeti

Diyet Yaparken İştah Kesen Besinler

Diyet Yaparken İştah Kesen Besinler

İLİşKİLİ GALERİLER En Tuhaf Diyetler

En Tuhaf Diyetler

Son Zamanların Popüler Diyetleri

Son Zamanların Popüler Diyetleri

Diyet Yapıyorsanız Kuru İncire Dikkat!

Diyet Yapıyorsanız Kuru İncire Dikkat!

Diyet Yaparken İştah Kesen Besinler

Diyet Yaparken İştah Kesen Besinler

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.