DOLAR 32,3254
EURO 34,7388
ALTIN 2.408,18
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Esrarengiz Realme AnTuTu puanı ile zirveyi zorluyor Yeni bir sızıntıya kadar esrarengiz bir Realme , AnTuTu puanı ile zirveyi zorluyor. Oyun telefonu olması…

08.05.2020
A+
A-

Uygun fiyatı ve yüksek performans değerleriyle, fiyat performans canavarı piyasada önemli oyunculardan biri olan Realme, oyun telefonu piyasasına da hazırlanıyor gibi görünüyor.

Gelen ilk bilgilere bakılırsa, RMX2072 kod adlı olan bu gizemli cihaz, şimdiye kadar Realme telefonların aldığı en yüksek AnTuTu puanı olan 600.806 ile karşımıza çıktı.

Realme’nin oyun telefonu sızdırıldı!

Realme’nin oyun telefonu sızdırıldı! Realme’nin birincil oyun telefonu olabilecek esrarengiz akıllı telefonu Weibo’da beklenmedik anda göründü.

İddialar ise bu yüksek performanslı telefonun X3 Pro olduğu yönünde. Daha önce, özel bir kaplamaya sahip bir  tasarım karşımıza çıkmıştı. Darbelere dayanıklı kevlar kaplamalı olduğu düşünülen bu manzara, oyun telefonun ilk görüntüsü olduğu düşünülüyor.

 

Yine gelen birincil teknik sızıntılara tarafından telefonun UFS 3.1  ve LPDDR5 RAM gibi özelliklere de sahip olacağı düşünülüyor. Realme X3 Pro olduğu düşünülen telefonun 120Hz ekran yenileme hızıyla gelebileceği de konuşuluyor.

Realme’nin hali hazırda sızdırılan X3 Superzoom hakkında detaylar da yeni ortaya çıkmış durumda. Kısacası işyeri art arda üstteki düzey cihazlarla piyasaya girmeye hazırlanıyor gibi görünüyor.

Peki siz ne düşünüyorsunuz, Türkiye’de daha orta seviye cihazlarıyla giren Realme, oyun telefonu piyasasında da dengeleri değiştirebilir mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.