DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Isparta Motor ve Otomobil Fuarında Gürültü ve Görüntü Tartışması

Isparta Motor ve Otomobil Fuarı’nda gürültü ve görüntü tartışmaları, sürücüler için özel analizlerle.

14.09.2025
A+
A-

İsparta’da 13-14 Eylül tarihlerinde düzenlenen Motor ve Otomobil Sporları Modifiye Fuarı, çevresel gürültü ile bazı uygunsuz görüntülerin kaydedilmesi nedeniyle eleştiri topladı. Fuarda bulunan modifiyeli araçlar ve güçlü ses sistemleri, sabah saatlerinden itibaren çevredeki mahallelerde rahatsızlığa yol açtı.

Isparta Motor ve Otomobil Fuarında Gürültü ve Görüntü Tartışması

Fuarın hareketli atmosferinde ünlü bir minibüs üzerinde genç bir kızın dans ettiği anlar, yüksek sesli müzik eşliğinde kaydedildi ve cep telefonlarıyla paylaşılmak üzere kaydedildi. Bu anlar sosyal medyada hızlıca yayılarak tartışmalara neden oldu.

Isparta Motor ve Otomobil Fuarında Gürültü ve Görüntü Tartışması

Etkinlik boyunca bazı katılımcıların araç bakımını alkol şişesiyle yaptığı görüntüler de ortaya çıktı. Paylaşılan videolar ve paylaşımların ardından gelen tepkiler, fuarın kapsamı ve güvenlik konularında farklı yorumlara yol açtı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.