DOLAR 32,2627
EURO 34,7251
ALTIN 2.398,52
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C

Dudak Çatlamasına Ne İyi Kazanç?

09.06.2020
A+
A-

Dudak çatlamasına ne iyi kazanç? Dudak çatlaması lüzum kadınlarda gerekse erkeklerde fazla sık görülebilecek durumların içinde yer alır. Keza sağlık durumu hem de estetik anlamda büyük bir sorun teşkil eder. Keza bunun önlemek keza de sorunu çözmek için öbür yöntemler kullanılabilir. Hepsini haber içeriğimizde bulmanız mümkün.

Dudak Çatlaması Nedir?

Dudak çatlaması; dudağın bulunmuş olduğu alanda ortaya çıkan, deri bütünlüğün bozulmasıdır. Bunun yanı sıra mevcut durumunun ara sıra bir bere halini alması da mümkündür. Bilhassa en fazla görüldüğü kış aylarında büyük bir soru olur. Tedavi yöntemleri laf konusudur.

Dudak Çatlaması Niçin Olur?

Dudak çatlamasının nedenlerinin başında yeteri kadar su içmemek ilk sırada kazanç. Alerjik durumlar A vitaminin fazla fazla olacak şekilde alınması Sıcak ya da soğuk bir havaya maruz kalmak Kozmetik olan ilaçların tabi etkisi Burun yerine sadece ağzı kullanarak nefes almak ve belirlemek gibi değişik nedenlerden dolayı bu herif bir sorun ortaya çıkar.

Dudak çatlamasına çözüm yolları içinde doğal olan yöntemler son derece fazladır.

Dudak Çatlamasına Çözüm Yolları Nelerdir?

Dudak çatlamasına ne iyi gelir: En aşina ve en belirli çözüm sudur. Gün içinde bol bol su içmek gerekir. Yani dudakların bu şekilde nemlendirilmesi gerekir. Bir kişinin 8 veya 10 bardak su içmesi her daim tavsiye edilir. Böylelikle lüzum kuruluk gerekse dudak çatlama sorunu en kısa vakit içinde ortadan kalkmış olur. Dudak çatlamasına iyi gelen şeylerin içinde aynı zamanda süt yaprakları ve güller de vardır. Hemen kasenin içine ılık olacak şekilde bir arz süt koyun. Bunun yanı sıra yeni yığılmış olan avuç dolusu gül yaprağını da eklemeyi unutmayın. Tüm bunların arkasında yarım saat kadar ummak gerekiyor. Bu sürenin dolmasından sonradan yapılacak olan şey gül yapraklarının ezilmesidir. Muhakkak bunun için kasenin içinden dışında tutmak gerekli. Lapa haline gelmesinden daha sonra uyumadan önce dudaklarınızın üstüne koyun. Aloe vera ile dudak çatlamasına son vermek çok kolay. Birçok sorunu çözmek için kullanılan bu mahsul, mevcut problemi de ortadan kaldırır. Bunun için jeli son derece tedbirli bir biçimde dudağınızın üstüne sürmeniz gerekmekte. Sabaha dek böyle uyumak lazım. Çoğunlukla maksimum birkaç günün sonrasında bu çatlaklar adamakıllı ortadan kaybolacaktır. Hindistan cevizi ve yağı kullanımı da son derece yaygındır. Bunun katı olanını uygulamak manâlı. Herzamanki bir biçimde ve daha önceki öteki yöntemlerde olduğu gibi dudağın üzerine sürün.

Dudak çatlamasına ne iyi gelir: Salatalık bu tip bir sorun ile uğraş zarfında en çok kullanılan ve sahip olduğu özellikle ayrım yaratan bir bitkidir. Özellikle bunun sulu olan tarafını dudağınızın üstüne koymanız ve 20 dakika dek beklemeniz yeterli olacak.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.