DOLAR 32,3871
EURO 34,7907
ALTIN 2.396,31
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Zara: Değişim ve Kilo Verme Süreci

Zara’nın değişim ve kilo verme süreci hakkında ipuçları ve deneyimler. Sağlıklı yaşam, spor ve beslenme önerileri ile Zara’nın motivasyon dolu hikayesi burada!

26.03.2024
A+
A-

Zara: Günümüzün Dikkat Çeken İsmi

Şarkıcı Zara, gerçek adıyla Neşe Yılmaz, son dönemde sadece sesiyle değil, aynı zamanda yaşadığı değişimle de gündemden düşmüyor. Son zamanlarda verdiği kilolarla dikkat çeken Zara, tam olarak 9 kilo vermiş ve bu konuda zayıflama formülünü de paylaşmıştır.

Zara’nın Kilo Verme Süreci

Zara'nın Kilo Verme Süreci

Zara, son dönemlerde verdiği 9 kilo ile gündem oldu. Bir anda değişen ünlü şarkıcının kiloları nasıl verdiği merak konusu. Zara, kilo verme yöntemini şu cümlelerle açıkladı: “D vitamini öğlen zamanı (damla olarak) ve kabak çekirdeği yağı ile alıyorum. Mümkün mertebe ev yemeği ve sebze ağırlıklı besleniyorum. Ekmek dahi evde minik minik kurabiye gibi yapıyoruz. Porsiyonlarım o kadar küçük ki görseniz inanmazsınız.”

Zara’nın Zayıflama Formülü

Zara'nın Zayıflama Formülü

  • Yemekle birlikte sıvı tüketmemeye çalışması
  • Güneş batınca bir şey yememeye çalışması
  • Haftanın 3 günü spor yapması ve yürüyüşe çıkması
  • Stresten uzak durarak mutlu olmayı seçmesi
  • Sevdiği bir şeyi yaparak keyif alması

Zara’nın Motivasyonu

Zara, “Spor ve haftanın 3 günü yürüyüş mümkün olan her zamanda! En önemlisi de stres… Bir kurtulun kafanızın içindeki seslerden deniz, kum, güneş, kelebekler moduna geçin içinizde. İnanın çok fark ediyor. Haklı değil, mutlu olmayı seçiyorum.” diyerek kilo verme sürecindeki motivasyonunu da paylaştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.